59800 longları açtığımda U100 56900 U30 da 59200 lerdeydi ula şimdi piyasa toparladı benim longlar pare yapmadı iyimivvvvvvv
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
60 dakıklıkda boll bandlar feci duror jerfo...58xxx kaparsak da şaşırmam yani
Kontratin o andaki fiyati, gecerli faiz oranlari kullanilarak vade sonunda ne kadar olacak diye hesaplaniyor. Bu da teorik fiyat oluyor. Özellikle vade baslarinda (iki aylik zamandaki faiz farkini dikkate aldigimizda) fark acilabiliyor.
Benim yazmamdaki amac, ise yaradigini iddia etmek degil. Sadece o andaki spot fiyat ile vadelinin fiyat farkina bakip "Makas bu kadar oldu", "Makas cok acildi" gibi yorumlar bazen yaniltabiliyor, bunu söylemek istedim...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
FW: Garanti Yatırım: Seans İçi Endeks Yorum-1 (02.10.2009)Garanti Yatırım: Seans İçi Endeks Yorum-1 (02.10.2009)
Dün 10 Eylül’den bu yana devam eden yükselen trendini aşağı kıran endeks, yurtdışı borsalardaki kayıpların etkisiyle güne beklentiler doğrultusunda satıcılı bir seyirle başladı ve 47,250 desteği üzerinde kalmaya çalışıyor. Piyasadan para çıkışı bu aşamada olası tepki alımlarını sınırlayabilir. Endekste 47,250 kritik desteğinin aşağı kırılması ile birlikte gerileme 46,400 desteğine doğru devam edebileceğinden realizasyonlara karşı temkinli olunmalı.
Sisteme Uy..!
O sizin dediğiniz longçu toplamak öyle kolay değil.. Aşağı gitmesi halinde tahtada 7-8 trilyona mal olur. Eğer gerçekten alıyorsa yukarı veremeyecekse almaz.. galiba ımf fırından çıkacak..
Şaşkınım. Dün aldığım yüzde 50 longlarımla bekliyorum. Ne alabiliyorum ne satabiliyorum. Beklemedeyim.