Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yarinin ne olacagini anlamak ucun...bugun ne yapti ona bakmak lazim...
cunki....
bugun yarinin pozizyonunu ayarladi...
bugun uc ayri kere yazdim...sabah...oylen ve aksam...
ne dedim...YARALARINI YALIYOR dedim...
ne demek...yaralarini yalamak...dunu temizlemek yarina hazirlanmak ti...bunu eski forumda cok islemistim...onemli bi konu bu....
kucuk k...
seni stratejik isler BASKOMUTANI YAPTIM....
Konu jani tarafından (02.10.09 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.
http://www.ensonhaber.com/gundem/232...ok-uzuldu.html
Astatin en çok senin tepkini merak ediyorum bu habere![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
uzuncu arkadaşlar neyin ne olacağını bilmek tabbi ki imkansız... yarın düşük açsa bile tez elden trende uygun poz alacaksınız.... yada terso durum olursa biz şortcular poz değiştireceğiz...
ancak bu elliot osilatörü 44bin çıkışından buyana ilk defa eksi bölgeye geçti.... bu da grafikdeki 58000 kanal dip hedefini destekliyor.. bi köşede bulunsun derim...( gösterge elliot wave osilator ve standart değer)
![]()
Konu küçük_k tarafından (02.10.09 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
Görünen o ki; yarın sabah şortcuları hafif sevindirme longcuları kıtır kıtır doğrama modu ile güne başlayacağız...ama somra...yukardaki hedefler ahanda orda duruyor....yani hedef feza...
yok öyle tırık nedenlerle destek kırıp böyük böyük düşmeler....
Doyçeden gelen ustra traşlı oğlan ile citiden gelen okumuş uşaklar boşunamı 6 aydır para sokup piyasayı uçurdu....
benim net görüşüm küçük k'nın grafiğindeki destekden aşağısı yok...
herkes ona göre poz alsa canı yanmaz derim....
Konu Demirci tarafından (02.10.09 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri