ortalamalardaki oynaşma ve cilveleşme devam ediyor... öpüşme başlarsa öreke hazır
ortalamalardaki oynaşma ve cilveleşme devam ediyor... öpüşme başlarsa öreke hazır
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
burada yazdiklarim hizla kayboluyor...aslinda cok saglam bilgiler veriyorum...ama kaynayip gidiyor....
aga bu kadar cabuk yontayını yapmaz diye dusunuyorum... nasılkı yuselısı de kadedem kademe yaptıysa, dusecekse de bugunden ıtıbaren uc dort gun sallaya sallaya kararsızlık olusturup sonra yapacaktır aynı seyı.. kaldı kı elındekı son koz hala saklı ımf kozu.. kolay kolay gostere gostere olmayacak bu dusus.. hep anlık , hep korkulu .. hep veri öncesi aniden..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
peki bi soru sorayim...
tek gunde 2000 puan dustumu....
akabindeki oyun tarzi nedir ....yazarsaniz sebebinide yazin....bu cok onemli...simdi tam oradayiz....
o ne bea..tokoba 15 dklıkdaki dersinki kamadır takozdur
Herkese merhaba...
Hayırlı ve bol kazançlar...
Abimiz, ailemizin değerli büyüğü Pala'mız (Bkz. foto) bir süredir kayıptır... en son Alsancak civarında görülmüştür... görenlerin veya bulanların insaniyet namına bize haber vermelerini ya da direkt kendilerinin vurmasını rica ederiz...
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Düşüşün nedenine göre hareket ederim ben. Dünkü gibi Amerika'da kıytırık bir endeksin düşük gelmesi nedeniyle düşüyorsa, bir sonraki gün en azında %38 fibonacci geri çekilme seviyesine kadar yukarı çıkar. Nitekim... Bugün...
Sonra da Elliot dalgalarını sayarım. Düşüş 1. dalga, geri çekilme de 2. dalga formasyonuna uyuyorsa, bundan hemen sonra çok daha uzun bir 3. dalga düşüşü gelebilir....
yoksa o büyük an geldimi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
baskı belli ....küskü belli .. yön belli ......kanal belli .. şelale şelale şelale ..
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri