güzel marj verdiler bugün.. yarın da önce 61.200 civarında açılsa, sonra da 59.500 e inse....... çok şey istiyorsun demeyin yawf özlemişiz böyle trendli günleri..
![]()
Durduğu yere göre zamanlama harika.
Bol şanslar...
plan:
yarın gün içi 59.300 aşağı kırılırsa kimseyi tanımam çok fena şortlarım
ama gün içi 59.300 kırılmazsa kapanışa bakarım kapanış 60.000 altı olursa ve piyasayı görece güçsüz görürsem o zaman da şortlarım aksi takdirde longlarla devam ederim.
hayat basit
plan basit
borsa hepsinden daha basit
herkese iyi akşamlar
Konu sovalye tarafından (30.09.09 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir.
Milimetrik Pala güzel ayarlamış sayın Mavi.En fazla biraz yukarı yapar sonunda çakar galiba.
Konu Larossıan tarafından (30.09.09 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dow Jones'daki 2 saattir devam eden yükseliş amatör yatırımcı hareketidir. Dün gece de aynısını yazmıştım. Siz son 1 saate, özellikle de son 15 dakikaya bakın. Profesyonel para o zaman açığa çıkar. Kapanış tahminim: 9625
Szie son 2 yıllık metastock veirelrini satıyorum. Fiyat 10 yüz bin milyon TL
Parayı kamyonlarla yolalyın ama İranlı salak gibi gibi habersiz yollamayın.
Devlete haber verin polis korumasıyla gelsin.
Son 2 yıla ait 5 dakikalık VOB 30 Endeksi Yakın Vade verilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Metastock Genel 24.09.2007-30.09.2009 tarihleri arası VOB 30 Endeks Yakın Vade İçin 5 Dakikalık MS Verisi
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri