arkadaşlar geceye poz.ne düşünüyorsunuz.yysd mı?
arkadaşlar geceye poz.ne düşünüyorsunuz.yysd mı?
böyle tepe formasyonu olmaz bence .. 62000 denemesi 2 oldu .. 3 üde deneyecektir .. şimdilik kısa devam .. son poz .. 61900 ort kısa ..
geceye .. 7isd... a* .. şelale şelale şelale ..
Konu selçuklu tarafından (30.09.09 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
2013,00
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben geceye pozisyonla girmeyeceğim. Şimdi DOW gider toparlarsa sabah ne olacağı belli olmaz. Bu düşüş ilelebet gitmez herhalde....
evet abi valla seni bekliyormuş, bugün öğlenden beri yazdım msn de ve burada küskü gelecek diye ama bu kadar büyük olacağını tahmin etmemiştim.. Sen hala longsun galiba... Benim de shortlardan umudum yok ama sistem gereği short... Allaha şükür dayak yemeden, karla kapattık pozisyonu... İnşallah bu shortları da karla kapatırız...
Konu enorton tarafından (30.09.09 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
acaba bugun 19 ekim olsaydı...
borsa 17:30 da kapansa idi ne olurdu acaba?
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Gazamız Mubarek olsun.................
dow 87 çöküşüne benzedi bizim saatlik spot graf .. dow 87 çöküşünden sonra tarihinin en büyük rallilerinden birini yapmıştı .. .. hehhehe ...
geceye kısa son kararım ..
2013,00
59xxx arzuluyorum patronlar
son 1 ayın en temiz hareketi oldu...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri