benim sistem cozuttu asti artık sinirlerim bozuluyor ve sadece gülüyorum.22 aydır tık demeyin sistem bu ay eksi kapatacak
62.075 LONG lar patladı asti az evvel SHORT signal pırtlattı 900 den ne oldu abi şimdi ben bugün uysam tüm sinyallerine bana +25 pıvan kalcakmışsiyonuda koydunmu 1 bardak sovuk su kalıyor
sonuç olarak sistem SHORT asti senin taarftayım gurban.yani ben değilde benim sistem
bence geri LONG sinyal pırtlayacak![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
6ild .. a* .. kusura bakmayın .. ralli ralli ralli .. hehe![]()
2013,00
Bu da Amerika'lı pala'nın taktiği:
---------------------------------------------------
ABD`DE IKINCI CEYREK GSYIH RAKAMLARI ONCEKI HESAPLAMA RAKAMLARINDAN
DAHA AZ GERILEDI.
ABD TICARET BAKANLIGI`NIN ACIKLAMASINA GORE NISAN AYINDA GSYIH RAKAMLARI
YILLIK BAZDA YUZDE 0.7 ORANINDAGERILEDI. BIR ONCEKI ACIKLAMADA BU DUSUSUN
YUZDE 1 SEVIYESINDE OLDUGU IFADE EDILMISTI.
---------------------------------------------------
Adamlar önce berbat veri gelecek diye beklenti oluşturuyor. Sonra gelen veri kötü olsa da beklendiği kadar kötü değil diye piyasayı yükseltiyor. Herkes bir düzen kurmuş....
içimde tarifi imkansız bir SHORT isteği var.tırnaklarımı yiyim ben en iyisi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kuzu bi yorum lütfen....
Çok Uzman
Gene dünkü gibi çubuğu son dakikalarda aşağı alacakmı pala bakalım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
dar gelir selçuklu patron dar gelir bu portfoye bu bakiye dar gelir...YYSD![]()
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri