Böyle göstere göstere çıkış. Çok nadir bir durum. Ben çıkacam derken bir davul zurna çaldırmadı. 62200 de ne yapacak bakalım, hani iki haftadır tavan dediğimiz yer. Tahmini olan varmı?
Özür yok kardeşim ne özürü, kime ne senin pozisyonundan... Pozisyon senin para senin... Bizim göremediğimiz bir şeyi görmüş shortlamışsındır... Kimseyi ilgilendirmez... Sakın mesajlarım yanlış anlaşılmasın... benim mesajlarım başkalarının pozisyonlarına sataşanlaradır... Longda olmuşlar, shortta olmuşlar farketmez...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
hiçbir durumda kimseden özür dilemek gerekmez,gerekmemeli...zaten üsluba dikkat etmek bunun için şart.
terste kalan adamın dileyeceği en güzel özür, kendinden dileyeceği özürdür. o da kelimelerle dilenmez, stoploss tuşuna basmak ile dilenir...
sevgili marakes'in imzasındaki sükunet ve sağduyu her iki tarafa da gerekli.
çünkü hepimizin diğer tarafta olacağı günler olacak.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri