dow cok onemli degil aslinda....ikili tepeyi yaptik...48 300 de...fincan kulpsuz olmaz....
longcu usaglar boy abdesti filan alsinlar...60 200 aha orada....
pala hep silahlı takılmış yaww.acımasız palaşimdi diyorumki, pıçağın saplandığı nokta PU ile gelmiş, balyozun indiğe yerde NU laymı gelecek acep..üwww gelsin
![]()
Bu işin çözümü basittir... Avrupa birliğindeki yasaları ülkemize hemencecik uygulayan, yargı, asker, bürokrat gibi dokunulmazlara dokunan, ayrılıkçılara açılımlar yapan demokrasi, özgürlük havarisi hokümetimiz millet vekili dokunulmazlığını kaldıracak ve sorun çözülecek...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu EMEKDAR tarafından (29.09.09 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
EW ciler;
Bu sağdaki kısım bir ED olabilir mi? Fi tarihde, sistem geliştirme mevzularının orta dünyasındayken, sistemlerin çuvalladığı bir dönem vardı.. Bay SAZAN demiştiki, orada çuvallaması normal o bir ending diagonal..grafıda hatırlıyorum, böyle birşeydi..diagonal olduğu kesin, end olup olmadığını merak ediyoruz...![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri