Flat olmak en güzeli
Flat olmak en güzeli
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Afişin alktındaki RENKLİ yazan kısma dikkat.
Bu da ilk bölümü :
http://www.youtube.com/watch?v=o_eOjMJZPQo
Diğer bölümelr sağdaki menüde var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
makası tekrar acmaya basladı düşüş olacak sanki agalar.. histem alarm.. 700 den tekrar short
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
son long sinyali ( 725 ) iş yapmayacak gibi..
acil yukarı atak gelmezse satışa geçecek yine..
balığa gitsem daha keyifli olurdu eminim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Az sonra Dow + gap ile açılır, bizim borsa da hafif bir yukarı hamle yapar bence. Ama fazla momentumlu bir hareket beklemiyorum.
uzun devam... çıkmam gerek ... stopu yazdım .. 500 altı stop olurum ... stop olmazsam geceye long girecem ... bol kazançlar ...
2013,00
700 shortlar 600 den aganın ele bırakıldı..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 6 pencere..
1-Fiyat penceresi (XU030 Ekim kontratı fiyatları)
2-VOB derinlikli (19 kademe) pencere
3-1dk.lık grafik üzerinde 1 Expert Advisor ve 4 indikatör
4-15dk.lık grafik üzerinde 1 Expert Advisor ve 5 indikatör
5-60dk.lık grafik üzerinde 1 Expert Advisor ve 5 indikatör
6-Fiyat penceresi (DAX,FDAX,FDJI,XU100,XU030,GARAN,ISCTR,DJI(BRENT))
Sisteme Uy..!
60200 olsada bi temiz temiz longlasak yoksa bu piyasa tam anlamıyla uyutma piyasası
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri