Asti indikatörle iş yapmak daha güzel kızan kızsın bu sistem geçen ayda 5000 bırakmış çarpılmada yok.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Dönüşü bekliyorum birebir uygulayacağım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
16 eylülden beri zero işlem longum yılsonuna kadar yukarıda 75-80 bin bekliyorum
59bin kırılırsa aşağıda 40-45 bin beklerim ikiside olmazsa seneyi böyle kapatmış olurum birazda komisyoncular kazanmış olur...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
enorton,
teori olmadan pratik olmaz derler..
forumlardaki en tehlikeli adamlar, kimin ne dediğini ne kazandığını ne analiz ettiğini, başka polemiklerde kullanmak için loglayanlardır. senin bu son iki üç mesajının amacını pek anlamadım açıkcası. burada yazanlar "bak ne süper analizlerim var, en çok ben kazandırdım, kazandım, en iyi sistem benim sistemim v.b. " gibi "arızalı" amaçlar için yazmıyorlar. Bu forumda iki amaç için yazıyor insanlar.
1) herkes bildiği anladığı ve düşünebildiği kadarıyla analizlerini paylaşıyor. senin mevzu ettiğin yeşil halka v.s. yede bakarsan gün içi trade de büyük ölçüde tuttuuğunu görürsün..velevki hepsi yanlış çıktı. ne fark ederdi.
2) seans stresi veya sıkıntısını atmak için geyik içerikli mesajlar yazılıyor.
sonuç: doğrudan yada dolaylı olarak insanların yazdıklarına kendince laf attığın mesajların yerine seninde analizlerini görmek isteriz. Veya geyik yapma özgürlüğünü kullanırsın..veya her ikisini yaparsın.. her durumda görmek isyemediğin analizlerin sahiplerini banlama özgürlüğünde var.
bir Mov(barssince(...)) "teorik" kelimeciğinin seni niye bu kadar alevlendirdiğini tahmin edebiliyorum..ama bu tahmin yukarıdaki çerçeveye girmediği için buraya yazmamın bir anlamı yok.
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yes patron..özellikle yatay piyasada indikler güzel ama ben trendlerde de iş yapan indikatörler konusunda istediğim kadar mesafe kaydedemedim...sistem işine odaklandığım içinde indiklerin çok üzerine gitmedim..gerçi onlarda sistemlere indirgenebilir ama bu ayrı bir konu... neyse şimdi çok teorik mevzulara girmeyelimeğer senin bu son yazdığın farklı piyasalardada (ayu,boğa) aynı istikrarla iş yapıyorsa tekrar bravo...teorik bilgi ve onu pratiğe çevirmek güzel şey
![]()
Konu Astatin tarafından (25.09.09 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
yeter daa erkekler koğuşuna çevirmişsiniz forumu..![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri