vay A&Q......
sigara içmeye indik aşagı...olana bak....
800 uzun yeriyken 900 den uzunladık.....
yok bu sigarayı bırakmak lazım...böyle olmayacak........
vay A&Q......
sigara içmeye indik aşagı...olana bak....
800 uzun yeriyken 900 den uzunladık.....
yok bu sigarayı bırakmak lazım...böyle olmayacak........
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
baskı belli ralli belli .. bu film böyle bitmez bence. . arkaya yaslandım uzun devam ..
2013,00
61950 olurmu yaw öbür tepe
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
075 den itibaren al firriiirrr üwwww
BANGA mühim
Stonhand bugun orayı gecirebilirler abi dikkat et,orayı dun gosterdikleri icin üstünü hedefliyorlar,ben kuskuyu 62000 den itibaren vericem her ikiyuzluk artısta kademe kademe azar azar vericem artık,yoksa bititir bu q.larım,cunku shortcu avlıyacaklar bunlar belli oldu...
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Çok işlem yaptırıyor.. Ama uymak lazım..
![]()
hala şortum **..nassı kaçırdık bu cillop dalgayı..60550-61200....üwwww
BANGA mühim
61300 direnç sonrası üstadın dediği 61600 direnç sonrası 62,000 ve FEZAAA ama kusura bakmayın herkes FEZAA beklerken Geriden Fezaaa, yemezler Pala zamanında bir kulağımın arkası kalmıştı orayıda geçen cuma hallettin hemide sürttüre sürttüre hallettin yimezlerr Palaaa verin ulen 61300 shortlarımı
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
61300 de şort için acele edilmemeli..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri