öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
şimdi dj dönüp
%2 artı kapatıyomuş..sabah da IMF anlaşamsı açıklanıyomuş...peeeeeeeeeee..forum mevcudu ben dahil %50 discount yapar **......
BANGA mühim
ben gıllandım ağbey bu son dakka verişinden...yalandan verdiler kimi...
bu sefer FLAT kaldım...sıkıldım açıkçası ne LONG para ediyor adam kimi ne SHORT...
aslında sazı ele alıp aşağı yukarı dönmek lazımdı son 20 günde eşşek yüküyle para kaldırırdık.sistem AL-SAT diyene kadar zaten yol yarılanmış oluyor.sen poz açıyon az daha iniyor veya çıkıyor hooop geri terse boş yere komişın,hatta ve hatta normalde edilmeyecek zararlar ediliyor...
hele bir saatlikler bozulsun onnan sonna bakarız...onun haricinde tepeden 500/600 pıvan düştük diye helede bu sapık günlerde SHORT pek akıl karı gelmedi bana.hatta dünkü 200 pıvanlık DJI düşüşünü buhar etti piyasa.sonuçta günü düne göre + da kapattı hem VOB hem vadeli...ee niye shortluyon o zaman bilader diye sormazlar mı adama?
gece kaykına kaykına izlerim dowu tuzum kuru nasılsa bu sefer...
Konu TÜRKOĞLU tarafından (24.09.09 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
vix endexini gözleyen varmı
şu an 25,07 % 6,77 de
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
GÜNEŞİ GÖRDÜM OSCAR ADAY ADAYI
MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN YÖNETTİĞİ "GÜNEŞİ GÖRDÜM" OSCAR ADAY ADAYI OLDU
haberturk
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
yeşil halka bugün en alttaki indikdeydi...son 10-12 bar mal iteleme barıymış. 60500 üstü gazmanmış yani..gelgörki gazmanın önemli kısmı geri alındı..velakin...son 15 dakikada DJ toparlarkene buraya blok blok basmmaalrı küskünün yarın devam edeceğine alamet....Artık bakakım DJ ne edecek.....
DJI daki haftalık takoz unutulmamalı..asla unutulmamalı...DAX ın ** lar..one yaaa
Konu Astatin tarafından (24.09.09 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
g-GECEYE FLAT HERKESE İYİ AKŞAMLAR
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri