geceye uzun devam....
geceye uzun devam....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu akşam long sakat.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Verinin kötü gelmesi shortçular için iyi olmadı şimdi yurt dışına bakan KY shortlar yarın Pala bir güzel 100 puanlık makasla piyasayı sürer yukarı , üstüne biz kapanırken eksi olan DOW akşamda artı olur sabah sabah gapda palaya cila olur
Ne bekledik ne oldu verisine mıçtımın memleketi planlarında içine etti flatos amerikanınn ......q
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
sat yanmasada flat duruma geçti benim 5 dk lık..
Merhaba ne oldu da düşüyoruz bilen varmı ?????
I am just a soul
güzel gün oldu..4 dakikada ekstrem bişi olmazsa geceye full artı full şort... jani kurtulur bence![]()
BANGA mühim
Ich möchte eine kuskubar und ein gap im morgen...
Naziler,rusları bitirdi abi benden soylemesi..Stalingrad'ı koruyamadı ruslar..ahahaha bu arada su savas muhabbeti nedir abiler cok komikmis ya,eski yazıları okuyorumda millet ucak mucak resmi koymus bende dalıyım dedim muhabbetin ucuna bi sekilde..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
geceye uzun giriyorum .. stoplar çalışmadı .. uzun devam .. ralli .. aq
2013,00
Konu EMEKDAR tarafından (24.09.09 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri