marasalim...
asagiya dogru baktim mi...3600 puvani net goruyorum....ondan sonrasida var emme...biraz fluuu...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Küsküyü vermişler fena..
yok ben söz verdiğim gibi, saat 23:00 de esir bağyan birliğimle yer hareketleri ve ordu cimnastiği serbest hareketleri icra edeceğim... derviş merviş uymaz bize...
23:00 da vardiyayı brakıyorum.....artık hangi ayu devralırsa nöbeti....
Bu savaş bitti....tepeden %1.6 eksiyi, fıçır çıkaramaz..momentum bizim taraf geçti...Haftalıkdaki takoz ağırr ağır bastırıyor..iyi geceler
BANGA mühim
dow 9752 bu nasıl bi serbest düşüşbiri çok kızmış FED e köyünü satmış tüm büyükbaşlarda dahil olmak üzere terki diyar ediii galiba..
yarın soyle guzel bi shortlayak da keyfimiz yerine gelsin .. sabah ola hayrola..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Ben başvurayım da almazlarsa onalr kaybeder
Olay paradan ziyade her ay sonu alacağın maşaı bilme, emeklilik ve ssk olayı.
Bana kalsa VOB iyidir millet anlamıyor VOB diyorsun bön bön bakıyor. Kısaca borsa diyorsun düşerse işin zor diyor. Milletimiz her şeyi herkesten çok biliyor işte bazen heee diyip geçöiyorum.
Askerlik süresince asteğmenim diyip geçiyordum şimdi askerlik de bitti. Ne desem boş.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri