Demiştim demeyi sevmem ama trend trader olmak çokkk ama çokkkk zordur.
Önünüzde hergün bir ton fırsat gelir geçer kafayı yedirtir ancak sonunda trend olursa mükafatı çok ama sağlam olur.
Cans üstat 58,000 den bu yana longum diyor 59,000 altına sağlam gelmedikçe longları bozmam diyor. Diyelim yarın 64,000 gördük adamın kılını kıpırdatmayacağına direkt bahse girerim ancak diyelim pivotu 62,000 de isede 64,000 den 62,000 e gelene kadar 2000 puan için kıpırdamaz 62,000 göründüğü anda da shortlar
Kısacası trend traderlık zor iş Take Profit yapmayacaksın, belli pivot noktalar seçip duygusuzca pozisyon değiştireceksin, geceye pozisyonsuz girmeyeceksin, günlü hareketlerle işin gücün olmayacak falan filan zamanında denedim 2500 puan karı almayınca benide psikolojimide bozdu bıraktım becerebilenede helal olsun.
Kızmak yok birde cans işini uzatıyorum ancak bu işi yani trend traderlığı ondan daha iyi yapanıda daha görmedim, adamda duygu namına hiçbirşey yok, gün içi 1000 puan git gel olur gün sonu sadece tek cümle kurar oda sıfır işlem long yada short devam olur.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
secret missile![]()
![]()
BANGA mühim
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
erkenmi konuştuk dow için ne ?
brezilyada % 1 kayba geçti..
Dow eksiye geçecek utanmasa her fed faiz kararında olduğu gibi dow yine abuk sabuk hareket etmeye başladı...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Hocam Kamuda ne yapacaksın Allah Aşkına, Adamlar en ufak mülakatlarında bile malum tanıdık isterler, gidersin 5000 kişide ilk 100 e kalırsın mülakat yapanlara direkt Ankaradan telefonlar gelmeye başlar istersen 1 nci ol gene almazlar.
Ben zamanında kamu düşündüm baktım zor iş üstüne maaşıda az bir tonda adam sokacaksın falan filan düşündüm düşündüm gittim 1,5 ayda 5000 sayfa kitap kastım SMMM sınavına girdim kazandım, şimdi stajın bitimine 7 ay yeterlilik sınavına 10 ay kaldı kısmetse gelecek yıl Mali Müşavir olucam sonrasında Yeminliye kadar yolu var.
Belge aldığımda sadece şuan çalıştığım yerde kalsam Kamudaki genel müdür kadar temiz bir maaş alırım, en olmadı büromu açar mükellef kovalarım aradada VOB a bakarım nasılsa meslek SERBEST Muhasebeci Mali Müşavir
adında belli Serbest![]()
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri