Saldır Asti Hocam
Über Füze kullan yetmedi milyar dolarlarla aldığımız Patriotları gömelim oda yetmezse direkt skorskyle bombardıman yapalım
Saldır Asti Hocam
Über Füze kullan yetmedi milyar dolarlarla aldığımız Patriotları gömelim oda yetmezse direkt skorskyle bombardıman yapalım
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Astatin patron Saddam'ın el-Abbas ve el-Hüssein füzelerinden salmış nivyork semalarına..
Patriot'lar Tel-Aviv'deki gibi çalışırsa volsitiriit darmadağın olur artıkın.. üwwww...![]()
Sisteme Uy..!
Kill Bill i sevmiştim.. Kill Bull da güzel olur herhal
BANGA mühim
34.mekanize topyekün hücuma geçti..
bakalım kim kazanacak ?
Daha herşey bitmedi..Daha yarım saat var herşey olabilir. Fıçır ola hayrola...
Saat 23:00 da bu DJ eksiyse ben Esir Birliğiyle köşeem çekilirim.. Jani veya SAZAN devralsın nöbeti...Mareşal bu boru deeeelll..Sabaha kadar nöbetmi tutacazzz bideeee..![]()
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yağmırdan dolayı nehirlerde sular yükselmiş, karşıya geçemiyoz, Mimar Sinan sağ olsaydı geçici bir köprücük şeettiriverirdi bizim için.. askerler de huysuzlandı don cansın kırmızı çizginin altına inince.. yakın zamanda bööle bi hareket olmadıydı sanırsam.. way anasını.. üwwww..![]()
![]()
![]()
Sisteme Uy..!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri