Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
60 bin üstünde sol omzu yaparmı piyasa ?
gerçi bu obo çok dillenir yakın zamanda zira epey belirgin bir görüntü olmaya başladı.
![]()
usaglar...
agam bugün...eksi kapayacak haaaa...57 600 filan dün demiştim...degişen bi şey yok...babacan susar susmaz bunnar ölümüne basar....
çünki...söyleyecegi yeni bişey yok....
bunnarı sessizce soyalım usaglar....
60175 shortlar 59800 flatt. beklemedeyim bakalım nereye kadar düşücek.
IMF ile anlaşma kesinleşti dendiği anda 63-65000 arası bi yerde olucaz zaten.. Ordan boşaltır agam.. Yükseliş daha bitmedi... Dax da Dow da bugün bi daha yukarı yapabilir..
Short yapmak için çoook tehlikeli.. Yarın shortçular için ceset toplama günü.. Margine düşecekler. Teminatları bitecek. Shortlar azalacak.
İşte ancak ondan sonra 400-500 bi gevşeme yapar agam. Çok akıllı adamdır. Margine düşmeden kurtuluş yok..
Ben kaç kere kurtulamadım da )
Bugün yine yukarı yapabilir. ISC yi bir daha alacaklar...Zararın neresinden dönülse kardır..
Geldik sabah agamın spot düşerken piyasayı tuttuğu 700-750 aralığına..
Yani agamın mallandığı yere...
Yukardan çok fazla alış gelmemişse ki gelmemiştir. Ancak stoplar çalışmıştır.
Agam malları azaltmasıysa ki azaltmış gözükmüyor hiç.. Dow ve Dax la birlikte bi daha yukarı silkeleyebilir...
U100 47000 deneyebilir. Çok bişiy yok zaten.
Konu BORSACIOZGUR tarafından (16.09.09 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
oooo p<mbıkkk iyi olmuş yeni avatar... PALA LISA...hahahaah..hala ivrençç be petron
BANGA mühim
- - - -
Sistem alda fekat TGG 4 den 2 düştü..viçmins; realizasyondur diyenin lonk yeresi burası..doğuştan ayu olanın ise sat sinyali için tetikde durması gerek..tırsak traders ne eder,bekler
hay
BANGA mühim
astatin patron nerdesin ...ahanda kral artur ayı .. bugün koymamıştım bu resmi şimdi koyayım ..şelale şelale şelale ..
ahanda ayı
![]()
2013,00
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri