enorton Hocam takas hikaye bende katılıyorum dünkü günlük takasdı mesela dün veri ile 59150 ye gelindiğinde bir anda EFG+İş+Sanko deli gibi shortladı bende shorta geçtim 500 puanı kaptım ama geceye poz bırakmadım neden derseniz günlük takas gün sonunda çoğunlukla yanıltıcı karar aldırıyor.
Ama vade başından beri bakarsak EFG 60.000 puan maliyet ile bu vadeyi longlamış ve şu an karşısında 40,000 kontrat diğer tarafında shortçu görünüyor tabi buda yalan olabilir ancak bu fotoğrafı en son ağustos vadede VOB da 46,000-47,500 git gellerinde görmüştüm U100 nasılsa 40,000 i geçemez diyen o diğer tarafı 55,000 de hakkın rahmetine kavuşmuştu şahsen ben ozaman takasa bakarak güçlüden yana olmuştum güzelde para yapmıştım.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Utanmak Yok Long Devam
UYLD![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
bugün çarşamba spotta bayramdan önceki son satış günü nakite dönebilmek için emme hiç o taraklarda bezi yok bunnarın...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
program açıklandığı sırada coşku doruklara çıkacak arkasından hızlı ve öfkeli bir küskü..
selçuklu patron nasıl projeksiyon ?![]()
Pala'nın bebeklik fotoğrafını ele geçirdim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
700 e tekrar geldi 800 geçilemedi gibi bir durum var Jani 700 de furacam demiştin Furuşuyormusun ne yapıyorsun hocam
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri