0 işlem kısa devam .. arkaya yaslandım .. koltuk kırılmazsa iyi .. vay anasını .. heheh ..
stopu yazdım çıkıyorum .. şelale şelale şelale ..
cümleten bol kazançlar ..
0 işlem kısa devam .. arkaya yaslandım .. koltuk kırılmazsa iyi .. vay anasını .. heheh ..
stopu yazdım çıkıyorum .. şelale şelale şelale ..
cümleten bol kazançlar ..
2013,00
Dax ın 5650 direnci çok feciiyi.... Bi kırarsa direkttt 6000.
Buralarda nasıl tutup bekliyorlar hayret...
Dax orayı kırarsa biz 60 -61 bin arası kapatırız
<geçen günü hatırlıyorum.. yüzde 1 eksi açıp günü yüzde 3,84 artıda kapamıştık..
Konu BORSACIOZGUR tarafından (15.09.09 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.
günnük yarattıgı marj....
59 600 yüksegi günün....58 500 düşügü günün....1100 puan...ilk 2 saatte eyidir....
FX bölümümüz aktif degil.....o ZAMAN eur usd 1.4598 den aldığımı da söyleyebilirim . al sat yapabilirim ama hedef 1.60
ben bu MS nin......bir bar eksikti(09:55)..defalarca eksik veri güncelle /verilerin tamamını yükle dedim..sorun giderilemedi..az önce giderildi..megerki 200 puan üstden flat ve kısa yapmam gerekiyormuş...
bar niye olmaz...madem olmaz niye defalarca çabalarıma ragmen düzelmez..sonra tak diye gelir..
Konu abka tarafından (15.09.09 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri