enorton Nickli Üyeden Alıntı
şindi traders cok dikat olma gerek..
Neden ?
Cunki traders temiz direnc hedef eder.. amma eyer temiz destek varsa.... temiz destek yoksa traders sıkıntıda olur..
Neden sıkıntıda olur ?
cunki temiz destek yoksa traders farklı destek yer onem eder .. guvende direnc hedef etme korkar.. bu piyasa belirsiz eder.
Hexen baba nerdesin

evet hexen baba süperdi gerçekten.hem TÜRKÇESİ çok güzeldi, insan okurken gülümsüyordu,hemide çok güzel yerleri destek-direnç yeresi belirliyordu.
özlüyoruz kendisini...
ve tabiiki haguan kardeşim...kanal ve trend çizgileri konusunda abartmıyorum bu ülkede sayılı kişilerdendir herhalde...
+ parantez fXci ağbey elinden geldiğince hexen bubayı bize aratmıyor.güzel tesbitleri var.sezarın hakkı sezara...ama hexen bubanın yeri ayrı onun yeri ayrı...
fXci gı seni pembeye boyadım gı maksat gıcıklık ossun 
hexen buba ses ver yahu en azından sağlığın sıhhatin yerinde mi onu bilelim...sonuçta yaşça sanıyorum bu forumdakilerin hepsinden büyüksün...merakta bırakma bizi...
Konu TÜRKOĞLU tarafından (10.09.09 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri