Sayfa 8778/13018 İlkİlk ... 777882788678872887688776877787788779878087888828887892789778 ... SonSon
156216 sonuçtan 105.325 ile 105.336 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

şindi traders cok dikat olma gerek..

Neden ?

Cunki traders temiz direnc hedef eder.. amma eyer temiz destek varsa.... temiz destek yoksa traders sıkıntıda olur..

Neden sıkıntıda olur ?

cunki temiz destek yoksa traders farklı destek yer onem eder .. guvende direnc hedef etme korkar.. bu piyasa belirsiz eder.

Hexen baba nerdesin
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

2. The Following 4 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür
    3.565 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı okansak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eur/usd konuştuk, eee altına nedersınız
    kısa para verırmı
    hocam ben kısadayım altında uc gundur yukselıp dusuyo eger 700 dolar sevıyesıne donus baslarsa temız para bırakır.. bende zaten aralık kontratı aldım yukselsede tutucam 3 ay elımde gecen aykı duruma gelırse beles money ın the pocket hesabı
    öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..

4. The Following User Says Thank You to Kennym For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    8.938
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    83.393
    Toplam Teşekkür
    14.315 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı okansak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eur/usd konuştuk, eee altına nedersınız
    kısa para verırmı
    altın 985 dolar destek yapmış hedef 1027 dolar.şu an için günlük destek olarak tam desteğe oturuyor.995.50

1027 çok dikkat etmek lazım ele bırakılacak yer olabilir.1027 gelmeden altını bırakmazlar
    Konu Larossıan tarafından (10.09.09 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.
    "Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"

6. The Following User Says Thank You to Larossıan For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Neden ?

Cunki traders temiz direnc hedef eder.. amma eyer temiz destek varsa.... temiz destek yoksa traders sıkıntıda olur..

Neden sıkıntıda olur ?

cunki temiz destek yoksa traders farklı destek yer onem eder .. guvende direnc hedef etme korkar.. bu piyasa belirsiz eder.

Hexen baba nerdesin
    evet hexen baba süperdi gerçekten.hem TÜRKÇESİ çok güzeldi, insan okurken gülümsüyordu,hemide çok güzel yerleri destek-direnç yeresi belirliyordu.

özlüyoruz kendisini...

ve tabiiki haguan kardeşim...kanal ve trend çizgileri konusunda abartmıyorum bu ülkede sayılı kişilerdendir herhalde...

+ parantez fXci ağbey elinden geldiğince hexen bubayı bize aratmıyor.güzel tesbitleri var.sezarın hakkı sezara...ama hexen bubanın yeri ayrı onun yeri ayrı...

fXci gı seni pembeye boyadım gı maksat gıcıklık ossun

hexen buba ses ver yahu en azından sağlığın sıhhatin yerinde mi onu bilelim...sonuçta yaşça sanıyorum bu forumdakilerin hepsinden büyüksün...merakta bırakma bizi...
    Konu TÜRKOĞLU tarafından (10.09.09 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

8. The Following 5 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sistem işi biraz enteresan...şindik bakıyorum grafa daha doğrusu sisteme 60 dklık tepeden 60.450 den bi kere pırtlatmış KIRNIZI oku eylece bekliyore SAT konumunda.şindik hiç kıvrandırmadan temiz 3.000 pıvanı var hatta sabahki dipte 4.000 pıvandaydı...beyle şeyler tabii sinir bozuyore...biz öte tarafta 40 takla atıyoruk 60 dk sinyali basmış yatıyore...

şans işte birazda...bilsek bu ay 60 dk ile başlardık.ama nerden bilcen...bilemezsin...
    Evet vobixin medium da 60500 de sat verdi, bugün saat 17.00 de AL verdi. 3200 puan kılçıksız ama mesela MArt ayında 3000 puan zararı vardı O zaman da benim sistem kardaydı. Mesela Ağustosun ilk iki haftası benim sistem bayram ederken, o aldığı yerden satıp sattığı yerden alıyordu...

Voltaire

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemişim sistemleri..öyle 3-5 aya bakarak aldanmamak lazım..
    çok gördüm..hiç hata yapmadan ilerleyen sistemleri..ama iklim değişince nakavt oldular..bana 12 aylık kar eğrisini getirin..eger başarı şimdikinin yarısı ise bile şapka çıkarırım...
    Abi geçen sene ekim ayına bakmak lazım özellikle çoğu sistem dumur olmuştu...

Voltaire

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

Abi geçen sene ekim ayına bakmak lazım özellikle çoğu sistem dumur olmuştu...
    benkim + 6.125 pıvan yapmış...

la şebek sistem biz yokken ayda 10 almış 13 almış 6/7 almış neyse...biz daldık mamayı kesti...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -

12. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

evet hexen baba süperdi gerçekten.hem TÜRKÇESİ çok güzeldi, insan okurken gülümsüyordu,hemide çok güzel yerleri destek-direnç yeresi belirliyordu.

özlüyoruz kendisini...

ve tabiiki haguan kardeşim...kanal ve trend çizgileri konusunda abartmıyorum bu ülkede sayılı kişilerdendir herhalde...

+ parantez fXci ağbey elinden geldiğince hexen bubayı bize aratmıyor.güzel tesbitleri var.sezarın hakkı sezara...ama hexen bubanın yeri ayrı onun yeri ayrı...

fXci gı seni pembeye boyadım gı maksat gıcıklık ossun

hexen buba ses ver yahu en azından sağlığın sıhhatin yerinde mi onu bilelim...sonuçta yaşça sanıyorum bu forumdakilerin hepsinden büyüksün...merakta bırakma bizi...
    Abi şu iki mesaja bakar mısın, saklıyorum bu mesajları... O zamandan bugünleri çiziktirmiş haguan abi

http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=14299

http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=14244

Voltaire

14. The Following 2 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Neden ?

Neden sıkıntıda olur ?

Hexen baba nerdesin

emortım bukelemun gibi adamsın sevgili saygılı sayın hellime deyelimde senin nicksmini hexen yapsın yuaw tuylerim tiken oldu
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

16. The Following 2 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

benkim + 6.125 pıvan yapmış...

la şebek sistem biz yokken ayda 10 almış 13 almış 6/7 almış neyse...biz daldık mamayı kesti...
    Abi hep öyle malesef, bu iş hep böyle gider... Hepimiz biliyoruz ki sistem denilen şey geçmişin üzerine konulmuş mükemmel AL sat okları... Gelecek daha yazılmadı Neyse felsefe gireceğiz bu gidişle ama herakleitos un dediği gibi "aynı nehirde iki kere yıkanılmaz" Ekim ayı kasım ayı geçmişte kaldı aynı yapıalr asla olmayacaktır, belki benzer olacaktır. Ben piyasaların gidişatının kaotik olduğuna inanıyorum ve matematiksel sistemlerle ancak bu kadar açıklanıyor. Geriye Ew kalıyor ama Ew de çok kazık be abi

Voltaire

18. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.686
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    317 Yazısı Teşekkür aldı

IMF: Anlaşmaya varmak istiyoruz

IMF sözcüsü: "IMF ve Türkiye en kısa sürede anlaşmaya varmak istiyor.

Uluslararası Para Fonu (IMF) sözcüsü, Türkiye'ye kredi sağlanması konusunda "mümkün olan en kısa sürede" Ankara ile IMF'nin anlaşmaya varmayı istediklerini bildirdi. IMF sözcüsü David Hawley, Washington'da düzenlediği basın toplantısında, Türk yetkilileri ve IMF'nin olası bir programla ilgili sonuca en kısa sürede ulaşmak istediklerini belirterek, IMF ile yetkililer arasındaki müzakerelerin Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu ekonomik zorlukların aşılması ve orta vadede çözümler konusunda devam ettiğini kaydetti.
    Hawley, müzakerelerin sonucunu, IMF ve Dünya Bankası yıllık toplantılarının İstanbul'da 6 ve 7 Ekim tarihlerinde yapılmasının etkilemeyeceğini ifade etti.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

....Geriye Ew kalıyor ama Ew de çok kazık be abi
    kazık doğru...yannış sayıyorsan ve o sayımla poz açtıysan ve kendine sayımına çok güvenip STOP yapmazsan sadece küllerin kalır geriye

ama yanlışlıkla doğru sayım yaptıysan abi o kazanılan para pek bi tatlı oluyor...

emirler abi vardı vahşi batıda kulakları çınlasın değil 60/15/5/1 dk matrikste BİRİM BAR sayıyordu...EW sapık birşey...iyi bir silah ama kullanmayı bilmiyorsan arada yannışlıklan kendi topuğuna sıkıyorsun

doğru sayımla trade ediyorsanda PALA mermi manyağı oluyor
    - - - -

21. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)