Konu Astatin tarafından (10.09.09 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
KUIN graliçe..nerdesin..senin smaçlara pis ihtiyacımız var bu akşam..yoksa sendemi longinşaynesin...ula bi benmiyim kısa...way**
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bizede bizede...way beaa...ne güzel iş ha KUIN inki..
PAMBIK; PALAnın biçki dikiş sırası dünden başlayarak;
Dün (ŞORT-LONG-ŞORT), Bugün (ŞORT-LONG-ŞORT)..idi..şimdi acaba yarın açılışta ŞORT larlamı başlar biçmeye longlarlamı...HAksızlık olmasın abi madem sırayla LONGlarla başlasın...![]()
BANGA mühim
huleeynnn..bütün forum nerdesiniz daaaa..şort başıma yalnız braktınız beni buralarda..halllooo...PAMBIK bu KUIN bu kadar yeyip içtiyse smaca falan kalkamaz be...üewwwwwww
BANGA mühim
Asti bende shortum be ya..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dün gece yaptıgım analizi gorenler biliyolardır long için kısa bı sure kalmıstı bi keşişmeye bakacak demiştim , 1 saat once işten çıkıp eve gelir gelmez bugunun datalarını aldım ve grafıgın son durumu bekledigim gibi çıktı.. yukselıs için 3 vakıt demistim siz onu 2 vakıte indirdim hatta yarın + 1000 gap dese yeri bile olabılır o derece..
ahanda assada kı grafta bahsettıgımız ıkı ındıkatorumuz kesıstı kesısecek sınırında hatta zorlasa surtturecek kırmızılı .. muhtemelen yarın gun ıcınde bu kesısım olusacak ve sert yukselıs yasanacak.. bandın ust sevıyesı 66000 lerde kı bu sevıye herhalde Turk gazıyla 5-10 iş gününne tekabul eder..
shortcu kardeslerım uzmek degıl nıyetım .. ama goz var izan varsevının longcular , halay cekın gardaslar
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri