57300 az short yine .
Agam beni çok seviyor bu aralar.. az kaldı belimi doğrultucam yine.. batıp batıp çıkıyorum =)
57300 az short yine .
Agam beni çok seviyor bu aralar.. az kaldı belimi doğrultucam yine.. batıp batıp çıkıyorum =)
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
57.35 Long.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
57700 üstünde festen kaputt. meali kısalar ve oruç bozulur, yerini küfür alır ve flat kalınır.
bugün iki işlemim oldu sadece .. işlemsizlik rekoru kıracam .. 57100 kısa 56750 uzun ... 400 de stop yazılıydı ... ucundan döndük kısmet işte .. arkaya yaslandım gayrı .. ralli ralli ralli ..
hödük garanti yatırım short tarafını üstlenmese shortlıycam ama bu maltorikler 5 dk sonra 4000 kontratı kapatırlar olan bana olur
İş yatırım short tarafında babalar gibi duruyor EFG long tarafında ortaya çıkıyor
Babalarmı kapışıyor nedir ya
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Şİmdi dow senaryomu kurayım. işsizlik iyi geldi diye. önce açılışta biraz yukarı 9570 e kadar dünkü zirve..
Sonra 9570 gördükten sonra dow aşağı. Hatta eksiye bile geçebilir. Sonra yine yukarı...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri