Merhaba,bol kazançlar.56700 den itibaren Açık poz. say.nın artılardan -1500 lere gelmesini nasıl yorumlamak lazım.Saygılar.
Merhaba,bol kazançlar.56700 den itibaren Açık poz. say.nın artılardan -1500 lere gelmesini nasıl yorumlamak lazım.Saygılar.
seyyah piyasanın yönünü tahmin etmek istersen bakacağın parite usdcad dir, ardından usdytl gelir demedi deme
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
usdchf 1,0410
big very big bar gelebilir demedi demeyin
sevgili kardeşim, bu parite dünyası manyaktır, para birimleri arasındaki faiz farkları önemli, merkez bankalarının politika değişimleri önemli, merkez bankalarının müdahale seviyeleri önemli, hedge fonlarının pozizyon değişimleri çok çok önemli, bunları bilmek benim için imkansız, o nedenle tüm bu temel analiz denilen kısmı ben usdcad ve usdytl ye yükledim, artıyorsa vardır sebebi![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri