ağlamak yok...usd deki manzarayı görünce hemde pariteye rağmen 57075 den şortum.. öğleen kadar yokum..şşşş...emortım![]()
ağlamak yok...usd deki manzarayı görünce hemde pariteye rağmen 57075 den şortum.. öğleen kadar yokum..şşşş...emortım![]()
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
saat dokuzbuçuktan sonra uyanabildim .. uzunları 57100 kapattım anca .. aynı yerdende kısayım .. bu pozda uzlaşacam sanırım .. şelale şelale şelale .. maymuna çevirdiler .. vay a*q ...![]()
Dolar vadeliye bakın,o bile yeter projeksiyonu göstermesi icin..![]()
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Herkese önerim pozisyon almadan önce kahvaltı edin ) Bana heep uğurlu geliyoır..
Bi geldim 56900 olmuş. flattım 56900 long.
Türkiye IMF ile kesinlikle anlaşacak bunu unutmayın
Ama temkinliyim... Yurtdışı halen yüksek...
henüz -400 deyiz...
kuzu sinsi bekliyor...
56700/850 aralığı destek olarak çalışmıştı dün ve evvelsi gün.
bakalım bu sefer tutacakmı ?
trade satışa geçti bu arada..
EUR/USD paritesine rağmen içeride doların ateşi yükseliyor...var bişey ama ney?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
56600 destek var.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri