5 dakikalık sistem AL verdi...58.050'den 4/1 oranında LONG pozisyon açtım...Bol kazançlar...
5 dakikalık sistem AL verdi...58.050'den 4/1 oranında LONG pozisyon açtım...Bol kazançlar...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
cbaykus nerelerdeydiniz yawf? Ev sahibine de hoşgeldin denmez ama hoşgeldiniz.
59100den önce al demeyecek gibi sizinki.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
al sinyali kesinleşti..ama ben filatos..verivaros yemesinleros..fırsatos her daim gelos
BANGA mühim
sazan ağbey şu vadeliye bi bakıver gayrı...
sol baştan say...valla iyice saldın abi.vahşi batıda hiç sektirmezdin sabahları erkenden sayımları koyardın.iyice saldın...
bi bakıver yahu...ne ediyor bunnar?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
hoşgeldiniz Bay Cbaykuş,
Kesin dönüşmü, tek koltukda iki karpuzmu![]()
BANGA mühim
58.100 den ekstra shortladım ekstraların stopu 58.700
sabit kontratların pivotu hala aynı 59.000 üstü günsonu kapanış olmadıkça sabit shortlarla devam ederim
(ekstra shortlar günsonu her ne olursa olsun kapanacaktır)
herkese bol şanslar
iyi haftalar
- - - -
sistem hala şort
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri