Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
washh bu ne..trafik musibetini atlatıp eve geldik...KUIN DJI ya manşet vurmuş..üwwwww.. Ama her şeyin kendi tekniği var abi, yemişim tekniği..Biz zirveden %7 düştük, DJI ne kadar düştü .....:= dimi selçuklu patron..aşağı meilli bir pro-ceksın alsak...
BANGA mühim
eski ben olsam yani sistemle trade etmiyor olsam bugün SHORT ları kapanışta kesinlikle realize ederdim.
kıllı kıro pala bi güzellik yapacak kimi sanki SHORT kalanlara...
şu ana kadar tepeden inen hareket çok rezalet bir hareket.düşüyor yan yan gidiyor ani bir yukarı yapıyor alışa getiriyor sistemleri ve geri basıyor şerefsiz pala...bu iş iş değil...
Konu TÜRKOĞLU tarafından (04.09.09 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bana acilen 5000 puan lazım quenn apla .. sende varsa verebilirmisin?? ,
astatin sende vardır sen ver patron ..![]()
Gökhana anket açtım .. ahanda link
hemen kullanın oylarınızı ..
http://www.voborsa.com/forum/gokhanf...41.html?t=5241
geceye logi girdim... ya kısmet.. sistemleri sormayın hepsi sat da..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri