Dow yukarı yapacak gibi duruyor, böye giderse pazartesi yukarı gap olabilir. Ama şu da var tabiki, yükselirken dowu taktık mı ki düşerken takalım. Bence bu iş bitti bugünkü kapanışla. Pazartesi yukardan da açsalara yine eksi kapatırız diye düşünüyorum. 62000 tepe hayırlı olsun![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
büyük konuşmak gibi olmasın ama..dax %1-1.80 arası artı, dow artı amma burası ciddi eksideydi..gün içi 2 kere zayıf bir kere daxla birlikte yukarı çekip çekip küskülediler...bu dow dehşet ötesi bir artı yapmazsa yıkılır burası...g20 den sadece laf çıkar IMF anlaşmasında...bakanın görüşmesi ile, sorumlu ekiplerin bürokratların görüşmesi farklı şeyler..esas olan ikincisi..ama belli olmaz bakarsınız bakan tamam anlaştık imza 2 haftaya deyiverir...belki oğlu long pozdadır![]()
BANGA mühim
bu arada don cansın günlükte, dünkü ve bugünkü yükselişe rağmen hala 1 de...sistemde satta...
AKBNK, ISCTR günlükte satta..GARAN ve YKBNK bugünde günlükte sat vermedi...ama eşikteler
Konu Astatin tarafından (04.09.09 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
yaw benim söylediğim bu değil ki, ben demiyorum ki bar kapanmadan işlem yapın. Sen kısadasın diyelim sistemin amacı nedir, optimum noktada al vermek. Zararı kesmek ve alış yapmak. Yani AL verdiği noktada artık piyasanın yükselmesi lazım teorik olarak. ve dediğim gibi 1 lotla 1 kademe biri satış yazıyo ve sistem al vermiyor ama piyasa yükseliyor. ikinci kademe fiyat oldu 600 bence sistemin al vermesi lazım. çünkü piyasa yükselmeye başladı artık. benim eleştirim bir önceki barda neden vermedi değil, bir sonraki bar daha yüksekten kapanmasına rağmen neden vermedi...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
15 dak lonşayne..1500 point içerde gerizakalı zistem..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri