Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
58050 long açtım 57800 stop koydum gitmişim günün en düşüğüne stop koymuşum stop patlar patlamaz 200 puan zıpladı
vallahi okyanusa maşallah desem çöl olur gene kutup ayısı düştü peşime
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
yavız o graftaki ortalama çalışıyor şimdilik altına bırakmıyorlar namussuzlar...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
üstaj kuzu.. bi strataji yazarmısınız....
haftasonu g20 var, g20 sonrasını genelde olumlu hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum?
Volatil ve stoplossu unutmadığım günler diliyorum kendime
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
57500 e gelirmi dedik...geldi beaaa
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Astatın ustad short mu kalıcaksın geceye yoksa flatos mu..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri