Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
5 dk lıkta epeydir böyle uzun soluklu bir hareket oluşmamıştı..
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bence de en iyisi 15 ya da 20 dk kullanmak ama Matrikse 4 aydan önceki veriler yok ve son 4 ay ok gibi yükselen piyasanın içindeyiz. Ama saatlikte vobun en başından beri veriler var. Ayrıca eğer barın bitişi beklenmeyecekse o zaman sistemli olmanın bir anlamı yok bence... Ben kesin uyarım demiyorum sadece deneyeceğim biraz. Kaldıracı düşük tutacağım, zaten başımıza ne geliyorsa yüksek kaldıraç yüzünden geliyor. Yüksek kaldıraçla uzun vadede kazanmak imkansız bence. Birgün gelir batarsınız... Hem ben hayatımı ekran karşısında geçirmek istemiyorum belkiSaat başı bakıp saat arası gezer tozarım. Dışardaysam saat başı geldi mi cepten bilgisayara bağlanıp sistem sinyal vermiş mi bakıp pozisyon değiştiririm. Ne güzel hayallerim var değil mi
Abi bırak saatliği bak şovalye abi günlük takılıyor, demekki insan isterse yapabiliyor... Neyse bi deneyelim bakalım, alırız boyumuzun ölçüsünü. Bu sabah eski sistem Al vermesine rağmen saatlik sayesinde SAT ta kaldık. 1-0 öndeyiz yani![]()
Voltaire
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
piyasa mezbahane piyasası şeklinde devam ediyor.
LONG-SHORT herkesi doğruyorlar...sabah ne olduda 5 dk da 700 puan bastılar...bilen yok...
PALA öyle istedi...biraz LONG çu doğrayayım dedi sabah sabah...şimdi millet SHORT ladı birazdanda onları doğramazsa iyidir abi...
bakarsanız piyasa 4000 puan düştü...ama nasıl düşüyor bize sorsun PALA iti...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Voltaire
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri