enorton Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bugünden itibaren saatlik sisteme geçiyorum. Bakalım ne kadar uygulayabileceğim. Hiç olmazsa 4 aydan önceki veriler de elimde var. 2008 başından beri 95000 puan karı var... Aylık 4750 puan eder... Allah bin bereket versin... Dow ne yapmış, efg mi almış döçe mi satmış umrumda değil. Heran ekran başında oturmaya gerek yok. saat başı baksan yeter. Şimdiki sistemim daha çok kazandırıyor ama bu stresle ben yaşayamam, herşey para değil...
İnşallah iki kere terse gelip bu fikrimden vazgeçmem...
60 dk sistem çok zor enorton.ben kullandım bu foruma yazmaya yeni başladığımda da 60 dk kullanıyordum.tam anlamıyla ona da uymuyordum ama 5/15 dk falan nedir hiç bakmazdım.
60 dk sistem zordur.bi kere o barın dolmasını beklemek mangal gibi yürek ister.düşün bazen öyle anlar oluyor adamlar 15 dk da
1000/1500 puanı kaldırıyorlar.60 dk lık ta bu harekette terste isen kılını kıpırdatamazsın.haa STOP yaparsın kimse ebgel olamaz ama böyle sert bi harekette pankile STOP yaptıktan sonra piyasanın geri başladığı yere döndüğünü görünce 2 defa içine oturur.
kaldıracın çok düşük olmalı.bazen destan yazar 60 dk.elimde var sistem bakıyorum şimdi 13.000 puan hatta inanmayacaksın 20.000 puan hiç kımıldamamış ama yeri geldiğinde iyi dayak atmış.
haa sen şimdi şans eseri bir trendle girersen 60 dk malı taşıtır sana tek hamlede iyi para kaldırırsın.ama diğer türlü ters bir dönemde giriş yaparsan zararı can yakar.
kaldıki elindeki sistemide bilmiyorum ama sana şimdi bir harekette 8/10 bin aldırsa bile onları geri verdiğinde de moralin sıfıra iner.falan filan...
en güzeli 15 veya 20 dk kullanmak.trendlerde de kolay kolay kopmaz.trade başına zararıda az olur 60 dk göre.bende yok malesef adam gibi 15/20 dk lık bir sistem.
ama 60 dk.dediğim gibi bi kere PSİKOLOJİN buna müsait olmalı piyasa senin tersine giderken 60 dk çok afedersin mal mal bakacaksın.çok profesyonelsen kendin sinyal dışında STOP teknikleri kullanırsın.ama rastgele koyduğun STOP hiçbir işe yaramaz.gelir STOP u patlatır geri terse döner.sende yaptığın STOP la kalırsın.
çok iyi bir sistemin olmalı 60 dk. için.ve çelik gibi sinirlerin olmalı.hatta sinirlerin alınmış olmalı.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (02.09.09 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri