jani lasvegas resmi koydum..yarının stratejisi..
jani lasvegas resmi koydum..yarının stratejisi..
dolayisiyla...
agamla dans ederken....muziye dikkat edeceksin....
misal...agam bugun...58 200 e kadar vals yapiyordu....muzik orada arjantin tangosuna dondu.....BEN HEMEN MALDAN CIKTIM....
niye....
arjantin tangosu hoduk bi danstir....nitekim 58 700 de dans basladigi gibi bitti....
yarin....
bursa kilic kalkan ekibini cikarir sahaya.....
Çok Uzman
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Hadi size bir kaç soru
- Deutsche geri mi döndü?
- Dün açtığı 3000 kısa ABDnin çökeceğini bildiğinden miydi?
- Bugünkü 5554 kısa neye delalet?
Bu adam vade sonuna uzlaşmalık pozsiyon mu ayarlıyor yoksa trede etmeye mi başlayacak?
Hoşbulduk trade etmeye başlıyorsa ve dünkü gibi dowun hareketlerini önceden bilip hareket edecekse dikkat etmek gerekir ama vadesonuna pozsiyon ayarlıyorsa ve dünkü oaly da tesadüf ise kaale almamak lazım.
Yaw ben daha çok 10 dk ve 15 dk lıklarda çalışıyorum ama Matriksten Ms ye aktardığım verilerde 10 dk ya da 15 ya çevirdiğimde matriksteki değerler ile MS deki değerler tutmuyor...
Mesela 15dklıkta bugünkü ilk bar 09.15 barı matrikste kapanış 59.175 MS de ise 59.100 gözüküyor... Bu da tüm sistem hesaplamalarını alt üst ediyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Günaydın,
3 Eylül Perşembe "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GER PMI Hizmet Endeksi (Ağu) 10:55 54,1 54,1 Yüksek
EUR PMI Hizmet Endeksi (Ağu) 11:00 49,5 49,5 Yüksek
EUR PMI Bileşik Endeks (Ağu) 11:00 50 50 Yüksek
GBP PMI Hizmet Endeksi (Ağu) 11:30 54 53,2 Yüksek
GBP Resmi Rezerv Değişimleri (Ağu) 11:30 $198Mlyn Düşük
EUR Perakende Satışlar (a/a) (Tem) 12:00 %0,1 -%0,2 Yüksek
EUR Merkez Bankası Faiz Kararı 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek
EUR Trichet'in konuşması 15:30 Yüksek
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (29 Ağu) 15:30 560K 570K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (22 Ağu) 15:30 6133K Orta
USD ISM İmalat Dışı Endeks (Ağu) 17:00 48 46,4 Yüksek
USD EIA Doğalgaz Stok Değişimi 17:30 - - 54 Düşük
USD ICSC Zincir Mağaza Satışları (y/y) 18:00 -%5,0 Düşük
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
Ağustos Açılan Şirket Sayısı(TOBB) 09:00
Ağustos TÜFE(TÜİK) 17:00
Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future
IMKB:9293
VOB: 9299
Bol Kazançlar..
Konu excali tarafından (03.09.09 Saat 07:50 ) değiştirilmiştir.
En az 3 HİSSE...
Aynen öyle, dolayısıyla MetaStock ve Matriks'te aynı sistem aynı sonuçları üretmiyor. Ayrı ayrı optimize etmedikçe tümüyle farklı sonuçlar geliyor hatta. Çünkü MetaStock -veri öyle geldiği için- her bir barı 5 dakika geç kapatıyor, bu önemsiz görünen sapma baştan sona farklı bir veri dizisinin üretilmesine sebep oluyor, sanki biri bir başka kontratın verisi gibi düşünebilirsin, o derece farklı.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri