sistem nihayet sat verdi..full kısayım..ekimde...son günlerde nötr sayılırım..son günlerde toplam 3-4 işlem var..
sistem nihayet sat verdi..full kısayım..ekimde...son günlerde nötr sayılırım..son günlerde toplam 3-4 işlem var..
Konu abka tarafından (31.08.09 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.
Herkese selamlar bol kazançlar. Uzun bir aradan sonra tekrar foruma geldim. Burada kayseriden birkaç kişi vardı onların yardımı gerekiyor bana. Bir yakınımızın oğlu kayseri erciyes üni kazandı ve kalacak yer arıyoruz. ama her yerde bazı cemaatlerin yurtları mevcut. bu yüzden bu yurtlardan olmayan birkaç yurt adı gerekiyor.bildiğiniz varsa lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.
Halk içinde mûteber bir nesne yok devlet gibi
Olmaya devlet cihân da bir nefes sıhhât gibi
ekke ailem kayseride 15 yıldır.. ben onerebilirim sana mekan ama ozel yurtların hepsi bildiigim kadarıyla devlet yurdu ve cemaat yurtları var sadece..
yanı yerınde olsam ev tutardım talastan yada merkezden.. cok daha rahat eder yurtta baskı gormez.. muhtemelen de daha ekonomık olur yurttan.. ev kıraları cok ucuzdur. zaten gıder fılan da pek olmaz istanbula gore..
illa yurt dıyosan devletın yurdu var ercıyes unıversıtesınden talasa dogru gıderken sol tarafta. en buyuk yurtlardan bırı.. bı goz atın..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
60700 denki cortlarımı 59650 den gapayı virdim gayri 1050 pıvan vade son gunu savol paye
Bu arada zistem halen inatla dale don cortingale
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
59650 altında ekim vade sistem günlükde bile sata geçer gibi geliyor bana yoksa şüphemmi ar![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri