buyuk abiler vade sonu anlasmıs agalar.. bence kımse oynatmayacak piyasayı burdan kırıscakalar , yenı vade yenı sans :P![]()
buyuk abiler vade sonu anlasmıs agalar.. bence kımse oynatmayacak piyasayı burdan kırıscakalar , yenı vade yenı sans :P![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
cuma yazdığım düşüncem mantıklı bence.bu bant 60/62 kırılmadan ekmek çıkmayacak.boşuna AL-SAT boşuna zarar boşuna komisyon ve moral bozukluğu...ben almıym...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
önceden anlamak mümkün olsa salıdan çekilirdim kenara.bilemedik ve bindirimli bir şekilde öğrendik.
şimdi hsonu yazdımdı sistem 24 ağustosa kadar mükemmel performans diye.oaradn sonra çuvallamış 24 günde aldığının nerdeyse yarısını 5 günde vermiş.şimdi bu sistemi ay başından değilde ilk kez geçen hafta pazartesiden uygulamaya başlayan adam topu dikti gibi bişey
fena bişey...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
59500 e atak olacak birazdan demedı demeyınsu an vob 60 000
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
60375 barında sat kesinleşti ekim vadede...full şort...tabiki şort abi..çin yıkılmış..bovespayı yemişler oy memişler...şort tabiki şort bir tanem...ben şort olmayayımda kimler olsunşu sıkışık piyasada bile 200 al 375 satla 175 puan yapan multipass sistemide hasretle kucaklarım...
Konu Astatin tarafından (31.08.09 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
al benden de o kadar banka aracı kurumundan kurtuldum dünya varmış istedigin gibi hareket imkanı var 100-200 puana stop koy yaslan arkaya ama bankada sadece komisyonu çıkarmak için zaten 200 puankazanmalısın sonra yönün dogru olursa kar yazacaksın stresi bile adamı bitirir
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri