kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Selam herkese müebbet mahkumu olduk ceza bittikten 2 ay sonra bıraktılar unutulduk mapushane köşelerinde 12 eylül gibi attılar çıkamadık.
Konu V.O.B tarafından (28.08.09 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Kış uykusundaki ayılar (bears hybernating) adlı bir Powerpoint sunum geçti elime. Çok şirin yavrular. Merak edip görmek isteyene mail ile gönderebilirim..
![]()
Sisteme Uy..!
bahsettiğin site paralı oldu diye biliyorum ben.ücretsiz yayını kestiler.önceden bende takip ederdim oradan.
aşağıdaki linkten bakabilirsin ama çok az gecikmeli gelir veriler.
http://www.cmegroup.com/trading/equi...-mini-dow.html
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu var ama işini tam olarak gorurmu bilemiyorum..
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/futures.html
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
seyyah kardeşim çok teşekkür ederim
ABD Dow Jones 9531.65 -48.98 %-0.51 22:50
pazartesi minik bi çağlayan görebilirmiyiz acep bizdeshortcuların kara gun dostu DJ kim tutar seni düş düşebildiğin kadar
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
bu kapanış kimseye yaramaz.ancak PY ye yarar.
yine KIYMA MAKİNESİ çalışmaz inşallah.bi aşağı bi yukarı........
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri