heyyy vobix, nerdesin.. hiç yazmıyorsun artık..![]()
yaw gökhan kendini yasaklattırma konusunda ustalaştın haaaa..sen böyle yazamayıp da millete teşekkür bastıkça valla içim acıyor..
![]()
yeter daa.. piyasada tesbih kalmadı bak..karaborsadan bulup buluşturup anca gönderebiliyorum artık..
![]()
Gökhanın cezasının bir süresi varmı?
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Bir ara tayland'a tatile gitmişti ondan sonra düzelir diye ummuştum ama bir baktım yine yasaklı...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Ekonomist dergisi ve Foreks Bilgi İletişim işbirliğiyle, ‘yatirimci.akbank.com’ adresinde 15 Temmuz - 14 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Akbank VOB Sanal Portföy Yarışması’ sonuçlandı
Akbank’tan yapılan açıklamaya göre, katılımcılar, sanal 100 bin lirayla başladıkları portföylerini, VOB’da aldıkları pozisyonlarla artırmak üzere yarıştı. Yarışma sonunda en yüksek portföy değerine ulaşan ve portföyünü 885 bin 973 liraya yükselten
İsa Gümüşsoy 10 bin liralık, ikinci olan Cüneyt Yüngül 5 bin liralık, üçüncü olan Şahin Günseren 2 bin 500 liralık ödüle hak kazandı.
Bu arkadaşları tanıyan varmı ?
graflara dolar ve eur bazlı bakınca çanakların daha dolmadığı görülüyor..
![]()
......herkese iyi tatiller......
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri