Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
SEYYAH bi ses ver yawf. Söz bakıp geri vereceğim.
Sisteme uyma konusunda son 2 aydır yeni bir aşamadayım.
Bilgi vereyim.
Matriks'de sistemi şifre ile koruma opsiyonu geldikten sonra aracı kurumdaki dealera kurdum. Sonuçta şifre ile korunduğundan sistemi göremiyor. (Bio mechanical person sistemin gizliliğinden dolayı var idi ve hala da var)
Dealer, Sabah sistemi çalıştırıyor. Sistem sinyalleri geldikçe de emri icra ediyor. Kurulu sistem 15 dk'lık. Benim beklentilerim ise benden önce kurumdan sinyale bakıp kendi emirlerini geçirmemeleri, benmkini gerçekleştirdikten sonra kendi portföyleri için de alabilirler, gün sonunda zaman satış tabloları kanalı ile bunu izleyebiliyorum (Herhangi bir istismar yok). Sinyaller geldikten 20 sn sonra gerçekleşmesi benim kriterim bunu da zaman satış tablolarıyla görebiliyorum. Ögle arası problemini nöbetçi dealer ile hallediyorlar.
Tabi ki bunları yapmak ve yaptırmak için için ciddi miktarda işlem hacmine sahip olmak gerekiyor. Ama son 1.5 aydır bu strateji çalışıyor. Tabi bio mechanical person da halen çalışıyor ama 3 sistemin 1'i artık dealerlarda.
Konu sazan tarafından (09.08.09 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri