astatın şahsını nokta atısındakı basarıdan dolayı kutlarım, kapanısı tutturamadı ve fekat acılısı nokta atısı bıldı, fdow da.,
pabucu yarım astı..dısarı cıkmıyor musun![]()
astatın şahsını nokta atısındakı basarıdan dolayı kutlarım, kapanısı tutturamadı ve fekat acılısı nokta atısı bıldı, fdow da.,
pabucu yarım astı..dısarı cıkmıyor musun![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Uyuyorum numarası yapma Queen nerdesınn? Bak -2700 gap var, kabusun gercek oldu.
Günaydın bol kazançlar cuma akşamı dediğim gibi sinyaller olumsuz yani satta long poz tehlikeli bol kazançlar temennisiyle.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
piyasa yataya bağlarsa astatın hakkında her turlu dedıkodu ıtına ıle yapılır, fxcı senden de esaslı ıftıralar beklıyorum, zaten gecmıs gunlerde temelı atılmıstı, korkma astatının cevap hakkını kullanma sansı yok, bır sure yazmam dedı, erkek adam sozunden donmez.
yaktım cıranı astı.
2 kişi bu gönderiye teşekkür etmiştir / katıldığını belirtmiştir.
abdullah yıldız (Bugün), Astatin (Bugün)
yuaw hani yoktun sie arkidişavız tadıynan bi dedikodu bilem yaptırmayossun .. gettin endamın gopeydi emme ruhun buralarda gayri ....zati kısıtlı internetinen baglanıyorem
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
46050 en uzuna döndük bekliyoruz, burdan 46125 üzerine atmazsak bugün bol küskülü bir gün olacak![]()
Astatin legend continues, asticim yorumlarını bekliyoruz![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri