günaydın,kolay gelsin !
günaydın,kolay gelsin !
cuma günkü diplerde tutundu şimdilik..
aşağı gab cuma günkü toparlanmayı sildi süpürdü,46 bin altına sarkarsak satışlar sertleşebilir..
cümleten günaydın ... geçen haftadan kısa devam ediyorum ... 1-5-15-30-60-120 dk sistemlerim satta .. günlükler alda ama ... şelale şelale şelale ..![]()
herkese gunaydın,
cuma kısaları 125 ortalama ıle kapatıldı, 46000 altı acmazsa ben yokum demıstım, cıktım pıyasadan, sadece ızlıycem bır sure, kızmak-kusmek değil, anlamadıgım pıyasada ıslem yapıp kendimi öpturmek ıstemem, bılmedıgın suda yuzmeyeceksın!
kabusun olurum Queen, bundan kelli adımlarını tikkatli at. bak astı yok, hedefıme senı almayayım![]()
malesef tam sat dayız..46350 tepkide dirençtir..
akşama görüşürüz .. vob kapanış tahminim 44.750 kayıtlara geçsin ..![]()
Günaydın forumun güzel insanları ççek gibi izin aldım 2 hafta kafa dinleyecem! piyasaları ağız tadıyla izleyecem yav dyolar sen izinli deelmisin niye kalktın sabahın köründe uyku tutmadı dedim!![]()
dünya ticaretinin akışını gösteren sanırım ingilterede tutulup limanlardan kalkan yük gemilerinin dolayısıyla mal alışverişini gösteren bir endeks isteyen arkadaşlar baltic dry exchange indeks yazarak grafikleri inceleyebilirler borsa trendleriyle genellikle paralel hareket ederler
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri