seyyah, ıkı lokma ekmek ıcın tesekkur yağdırma kuın hanıma, sen kı ayuların piriydin, noldu sana, kım nazar ettı, bak sımdı, ptesı -gap cok can yakacak
dowun tepesı gelmemıs bugun, bayan kuın rahat bıraksa kuzu kuzu suzulecek mubarek,
sızın elf buyucusu ıle bır yakınlıgınız var mıdır bayan kuın?
Konu tuareg tarafından (10.07.09 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.
bu dowun gözü toprağa bakıyor bugün öğlen fdow 8057 ye düştüğünde 8060 dip burdan yukarı çıkacak dedim ve kısaları 200 den uzuna çevirdim sonra 8150 ye kadar çıktı kapanışımıza yakında burası tepe biz kapandıktan sonra düşecek dedim ve en son 525 geceye kısa girdim eğer bu fdow tahmin serim tutarsa dowun 8200 ü geçmemesi hatta dowun 8100 altında 8000e yakın kapatması lazım.
Abi tamamen sallıyorsun kusura bakmaz isen ne sen ne ben bir başka kurumda ne oluyor bilemeyiz.Ben sadece teranın içini dışını bildiğim için sana biraz bilgi vereyim.Teraya para bazen gelir bazen gider.Kafasına eser işlem yapmaz kafasına eser dünkü gibi ikinci sıraya oturur.O yüzden yorum yaparken tera ile ilgili hiç birşey bilmediğini sadece hayal ürünü olduğunu belirtiyim.
Bende abi para yok.Ama olsa 1000 adete de alışkınım 30 adete de.Bu marbaştaki 1000 2000 vurma gücü bende olsun onlar benim yanımda bebe kalır.Bunlar ne ya oyuncumu bunlar.Bunlardan oduncu bile olmaz.Bende olsa aynı para 2000 3000 kontratı tek tuş 3 4 kademeye çakarım.Bunlar öyle yemez.
Olabilir.
Abi biz de sövme tarafında değiliz de seansın içinde borsa oynuyoruz burası çocuk parkı değil.Adam sinirlenmiş bir kaptırmış kendini sinirini alıyor neymiş 3 gün ceza.Zaten adam yıkılmış psikolojik olarak adamın hep üstüne gitmek de ne oluyor.Borsa oynadığımızın farkında değiller galiba moderatörler.Bizimki de fantazi değil.Hem konferans olunca msnde anlık yazılınca duyguya daha güzel dökülüyor hem anında birisi birşey bilince önce yazılıp sonradan yazıldığı da anlaşılıyor tebriğimizi basıyoruz.Sanırım msn konferanstan epey memnun kaldı bizim ahali.Bence daha mantıklı.Daha sıcak ortam.Herkes serbest.Birbirine bağıran çağıran şu anda hiç görmedim.Herkes tanıyor birbirini zaten.Orada anlık olduğu için herşey yazıları algılama daha da iyi oluyor.Konuşur gibi aynı.Bu da sağlıklı.Şimdilik iyi gidiyoruz.Amaç paylaşmak ise forum da olur msn de.Ama msndeki ortam çok hoş oluyor.Kaliteli adamlar var.Eften pöften adamlar gelince zaten mekanı değiştiriyor trader38 abi ile diğer moderatör abilerimiz.Bu kadar basit.Başka gezegene geçmek çok kolay orada.Bir de benim için saolsunlar en az 10 gezegen değiştirdiler bugün.Çünkü çok gitti internetim bugün.Neyse hadi görüşürüz bye ben dancing.Kafamda şapka var inanamıyorum.
dow ne yapıyo pamık..75 puan haşırtos gap.. ah ah rahmetli astatin..
Konu QUEEN tarafından (10.07.09 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri