lem astatın, aşagıdan bakıp pıs pıs sırıtıyon mu, derdın ne senın ya?
anlat, çözeriz belkı, falında rönesans mı cıktı o'lumm ya!
lem astatın, aşagıdan bakıp pıs pıs sırıtıyon mu, derdın ne senın ya?
anlat, çözeriz belkı, falında rönesans mı cıktı o'lumm ya!
forumda küfür olsun diyen birimi varki ben görmedim demişsede tahminim gökhan demiştir kiherkesin kendi fikri var buda onun fikri çoğunluk zaten küfür istemez kimsenin forumu terk ettiği yok asti ile jerfin yazmıycam demiş başkada yazmıycağını beyan eden yok çoğunluk tatilde bir kısmımızda msn de yazışıyoruz(haliyle orda daha rahat daha samimi bir ortam var ama oranın yeri ayrı forumun yeri ayrı) o kadar başka siteye falan gidilme durumu yok burda haguanın sistesinde devam, kolay emeklerle oluşmadı bu güçbirliği 2006-2007 den beri yazıp bişeyler yapmaya çalışıyoruz burda, ama birileri mızıkçılık yaparda bende gidiyorum derse yazık eder, en çokta ben üzülürüm, lütfen birliği bozmayalım.
Konu traderx tarafından (10.07.09 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir.
bız nası kendı aramızda ayrışıyosak kurumla içinde de ayrışmalar var..mesela ara mesela sanko ..bunların ıcnde 2 3 tip baskın profıl var..ama maraş dondurması olucak saksagan bi tane..adam bı anda 2000 kontrat poz acabılıo..1 kademeye bıle kapatıo..benım anladıgım bu adama sen istedgini yap demısler..dikkat edersenız kımse de ugrasmıo onunla..ya da işlerine gledıgnde kımse ugrasmıo..vob gıbı yerde 1 trılyonluk poz acan adam kafasına gore ıs yapar mı yapamaz mı..cozmek zor..adam cok hızlı..ama terse getırmek ısteseler ıstedgı hızda olsun harcanıo o da bı gercek..son cıkısta zarar yazmstı epey..heralde 1 2 haftada en fazla kar a gecmıstır coktan...zengının parası cenemı yorar..cok konusup da sızı de yormıyım..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
sen yenisin galiba
gidilcek bıse yok ..ben ortam bana uymayınca uzaktan ızlıyorum..nadir yazıyorum..burda ben tek kısı degılım..bı yerde ben begenmesem de cogunluk begenıosa ben bunun konusunu da pek yapma geregı duymuyorum..ancak cok takılırsam arada karşılıklı konusmalarda 2 kelam ederim o kadar..yani benım sevdgımı herkese sevmek zornda degıl.herkesın sevdıgını de ben sevmek zorunda deglım..boyle yerlerde cogunluk ne derse o olur..benım tepkım en fazla nadir yazmak olur o kadar..olması gereken de bence budur..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
gı korkma gı bişey olmaz...yatay yatay gidiyoruk...yaz rehaveti çöktü piyasanın üstüne...
açım gı neyse yimek yaptım ben bugünde benden olsun...al bebeleri enişteyi gel bize...
yimekte ne var diye sorma...tabiiki ekmek ve kola var ana yemek bunlar haa istiyorsan yanına atıştırmalık olarak sen gelirken kebap,lahmacun,pirzola filan alabilirsin.çeşit olur yani o bakımdan diyorum![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
lem astı, ben flat kalmaya yemınlıydım, kafamı karıstırdın, kına yak, allah kımseyı benım gıbı tırsıtmasın, bır yanda kuın, bır yanda dığer uzunlar, tek basıma, kaybolmus gıbıyım, hemserım buranın nezarethanesı nirdee, kendımı hapsedeyım kurtulayım.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri