DAXIN %1.5 artı olduğu yerde vob uçardı eskiden olsa en az %3-4 artı olurduama basıyorlar
![]()
DAXIN %1.5 artı olduğu yerde vob uçardı eskiden olsa en az %3-4 artı olurduama basıyorlar
![]()
garanti tahtasında 5 kademeden fazla görebilen var mı
külli yalanben değişmeden önce bak dedim ref(c,+x) li bir şey değil dimi ona göre dedim..bişiy demedi..sonra parça parça gönderelim dedim..yok ya parça parça olmaz önce sen gönder sonra ben gönderirim dedi
bende bu durumdan kıllanıp benim sistemi göndersemde bir "component" ini eksik gönderdim
netekim kıllanmakta haklıymışım..FX cinin one minute u travesti çıktı..içinde bol bol ref(c,+x) vardı
....Daha önce sormuş olmama rağmen FX ciye bu soruya yanıt vermemişti..
Ayrıca sistem exchange teklifi ilk beden değil geçen hafta fx ciden gelmiştir.benim fotoşop geyiğimi yazdığım an en az 5 kişiye geyik formülünü gönderdim ve kimseden karşılığında sistem istemedim..raki balik istedim onlarıda almadım zati...
dimi KUIN..
leemm FXci sahtekarın başta gelenisin..milletten beleş sistem toplayacam diye tiyatro ettin hee...ama nasıl biliyorum foruma döküleceğini..dedim sana formülünü gördükten sonra..akıl akıldan üstündür..al sana karakan
La ben saa kızmadım..niye alınganlık ettin anlamadım şimdi heesahtekar seni...sırayla parçalı formül gönderme fikrine karşı çıkınca anlamıştım zati bir maraz olduğunu
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Konu Larossıan tarafından (01.07.09 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
KUIN bizi kebapcıya götür..götüremezsen götürürler KUIN....
FX ci lem..sen lahmacun ısmarlasana bize..ama sen lahmacun diye yufka içi haşlanış kıyma kakalrsın bize he...![]()
![]()
Aste bak üzüyosun beni senın gonderdıgın sıstemın eksık oldugunu ve foruma gonderdıgın sıstem olmadıgını anlayıp hemen sana durumu acıkladım.. Kötü nıyetlı olsam bana tam gonder yoksam gondermem derdim nıye hemen sana durumu acıklayem ???
Hem yalan soyleme gereği niye duydun simdi ??
Geçen hafta ben sana sistem değiştirme teklifimi gönderdim ?
Ben böyle bir teklif göndermedim.
Bak işte burda yalan söyledin hadi kanıtla lütfen bana bunu.. EĞER sana ilk ben bu teklifi sundumsa hiç kendimi savunmam..
Konu fXci tarafından (01.07.09 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri