Haber burada
Haber burada
longa dönebilirim her an...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
arkidişler şinci acıkhlamazsam içhimde kalcek ondan acıkhlayorum...
Şindi benim van munut diye gonderdiğim çistemim seanstada degindiğim gibin aslında cokh tehlikeli insanlıva zararlı bir zistemsistemin foruma gonderdiğim sinyalleri teknik grafiklerimle tespit ettiğim yönü desteklediği için gönderdim gayri
asteton fotoşoflu sistemleri göndereyor bende formülle fotoşof ettim
![]()
ülem bi baktım bu asteton bana gel ben saa benim zistemimi verem sende bana senin zistemini ver dimezmi birden....
yokh dedim aste bu zistem oyle bildiin zistenimlere benzemez cokh tehlikeli bunu cophe atmakh lazım nukleeer baslınklı fuze gibin bu vallah insanlıga zararlı didim
pespese mesajlastık ozelden yokh illada isterim bende sana vercem benimkini diye diyeülem dedim gel sunu bi test et bakalım gercekten kendi zistemini saaa vercekmi yoksam aste kotu nıyetlimi deyüü
![]()
zonracıma aste baaa yarım yarım gonderek formulleri dedi yokh dedim madem isteyen sensin sen gonder bende saaa gonderecem![]()
zonracıma asteton zistemi gonderdi laf ossun dıye ms de test ettım foruma gonderdıgı zistem deeldi ... pıtırcıkh gıbın ok ları var![]()
hernıyse zati benim amacım gondercekmı gondermeyecekmı onu test etmekti hemen benim nukleeer baslıklı fuzeyı yolladım ona ve durumu acıkhladım![]()
yuanı anlayacanız biz onu test ederkene zahtekar olan biz olduk emme hayırlısı gayri![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
15 dklık teknik görüntü aynı dün 47650 de yukarı hülüülülülüllü yaptıkları tuzağa benziyor..amma 2 bar daha 800 üstünde kalırsa olay değişür
Burdurlu musun yoksa?ben burdurlu yum da...
çöker burası
dax nerdeyse %1.5 artı vob yerinde sayıyor
long olsam kafayı yerdim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri