Sistemi 5-15 al veren varmı.
Sistemi 5-15 al veren varmı.
Amatör yatırımcı
obo var ve boğazını kırdı ama bu yükseliş trendi hep böyle tuzaklarla doluydu o yüzden şu an itibariyle 46750 üzerine atarsa yine bir yukarı dalga başlayabilir, atamazsa zaten şelale devam
![]()
Konu traderx tarafından (01.07.09 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.
Dow tepe de spot en tepeden 400 puan eksi.
veremiyorlar veremiyorlar. gidicem memlekete ayı sürüsü getiricem.. pençelesinler şurayı. kaç gündür paraya hasret kaldık..
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
dünkü sert düşüşle beraber aşırı satım bölgelerine inen göstergelerin gazı alınıyor şimdilik.ben 47 bin üstüne atmadığımız sürece böyle düşünücem kaldı ki futurelarla beraber dün dow un sert satışlar yediği sırada açık olan avrupa borsalarınında bugün + performans sergilemesi yeni satış gelmesini engelliyor ve azda olsa olumlu seyir devam ediyor gibi..tabi şimdilik..
bugün gördüğümüz 46325 seviyesinin altına sarkma yeni satıcı getirebilir,47 bin üstünde ise yukarı atak ciddileşir diyorum.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri