Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=83990
Pascal ı bulacağım içime doğmuş cuma gününden![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
46800 kırılmadan huzura ermeyeceğimi ifade edeyim saygıdeğer forumdaşlar...Yani 46800 ün![]()
DAX a dayalı son çırpınışlar..DAX ada dakacaklar ya neyse...Şaka maka bende yasaklanma yolunda hızla ilerliyorum..KEGEN de yok ortalarda yine elektrik kesti herhalde..Hayret bi adam ha..O kadar para var bir jeneratör alsana birader...
ABD'de Nisan'da S&P CaseShiller-20 konut fiyat endeksi yıllık yüzde 18.1 düştü. S&P CaseShiller-10 konut fiyat endeksindeki düşüş ise yüzde 18.0 oldu. Aylık düşüşler sırasıyla yüzde 0.6 ve 0.7 oldu.
nerde kaldı eski vade sonları be![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
mbm bizi discoya götür! Hoş sen fenerbahçelisin amma genede götür!![]()
optimizasyonun en büyük sakıncası bu piyasada biliyoruzki, bugün olan hareketin aynısı yarın kesin %1milyon olmayacak(neydese piayasaya ilişkin tek bildiğimiz bu)e ozaman bugününün taklidini gelecekten beklemek sakıncalı olur bende optimizasyon yapıyorum ama mesela h.o. optimize edecem stepleri (adımları) 3 yada 5 gibi yüksek tutuyorum.
sisteminiz iyi gözüküyor ama en kötü trade 2350 puan civarı 15m sistem için bu fazla bence birde üstüste en fazla kaç zararı var o resimden görülmüyor birde ona bakmak lazım, 153000/21:7300 puan güzel tarafı burası![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri