Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Vob buradan 40000 e gitse şimdi longçuları dökmek için düşmüş olacaz demi?Yeniden yükselmek için mi düşmüş olacaz?Ona bakılırsa vob 75000 den 27000 e düştü yeniden yükselmek için düştü.Bugün bu piyasa tepe buldu imkb için yeniden yükselme başka bahara kaldı.Bütün şartlar oluştu bugün dönüş için ve dönecez.Yeniden yükselme işine bakarız 40000 ler görelim hele vobta.47975 e bu vob değsin yarın burada cinayet çıkarya.Nereye değdiriyon sen.Değerse de zaten en önce longu alan ben olurum burada.Aslında spota öyle çakmaları da teknik ama onu şimdi anlatamam burada.Alıcılar azalır satıcılar hem de önceden almışlar da ümitlerini keserler.Bunlar hep teknik borsanın mantığı bu zaten.Sonra hurra herkes satar.Yarından sonra da öyle olacak.Fazlalık büyüklerle beraber satma isteğine geçince panik daha da büyüyecek.
bence ole ..bıraz dusucekkı bırılerı dusus trendı sansın.yanı ole ole bı %5 8 arası dussek bu yeterlı olr.ama malıyetler altı olmıycaktır bu rakam..sen aynı lafı hergun 45 kere tekrar edıosun zaten ..bense ole her saıye uctuk kactık olduk bıttık demıyorum..bu da benım yorumum..ben yanılırsam az yanılırım..benım endısem yok..yarın degıcek demıyorum zaten..ben bu hareketı bılerek korkutma olarak algılaldım..bole verme olmaz.adam 1000 puan bıle basmadı ..ben teknıkten de anlamampıyasadakı algıya ıstınaden konusuyorum..artık gorucez short long farketmez bı yone bakarız..ben de long dıye tepınıp duserse de yerımde otrmıycam bu pıyasanın kanunu bu..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
normal şartlda bakarsak;bugünkü hareket dönüşdü..yüksek hacimle hisseler en yüksek yerlerden neredeyse eksiye geçtiler....bu çok net satış baskısıdır..
Ben bu namussuzlar gidip de vade sonunu bu fiyattan uzlaştırırlar diye düşündüm bir ara.Sonra baktım milyon dolarlık adamlar var adamı öperler be.Vobun anayasası belli.Terör saldırısı deprem falan filan olmadan zor bu işler.Eşşek gibi açarlar piyasayı.Taban bile olsa tıpış tıpış karlar geçer.![]()
ama bı taraftan da spot fena dagıldı..zaten ona ıstınaden pozısyonsuz kaldım..bu normal bı satıs degldı cokertıler resmen
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri