şimi agustos vade spot ıle kafa kafaya . yarından itibaren spot giderse o durucak spot 3 gıder agustos vade 1 spot duserşe bu sefer makas korunacak ıkı ucu .... deynek gelde çoz vob wegas ı
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Saatlik sistem...Velakin sistem sinyalinden ziyade OBO ihtimaline dikkatinizi çekerim..Aynı zamanda yükselen trendin kırılması da demek olacak..Eğer tutarsa..
![]()
Ehh artık burdan da uzun bekleyen varsa pesss...zaten yüzde 2 yapmışız..
aralıksız yükselişin ardından bi de +yüzde 5 mi olacak..![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ben ararım kardeşim kursunlar uydu sistemini. NMevzuat VOB 09:15-17:15 arası çalışır yazıyorsa bunu sağlamak için gerekli yatırımalrı yapmak zorundalar.NOT: Bugün sabah saat 09:10'da Haberturk'te Yiğit Bulut'la birlikte olacağız. Geniş yorum ve analizlerimi izleyebilirsiniz. Ayrıca dün, basın mensupları arkadaşlarla VOB genel müdürü Çetin Ali Dönmez ve gözetim müdürü Gökhan Ugan ile bir toplantı yaptık. VOB ve manipülasyonlar konusunda ayrıntılı bir yazı yazacağım fakat dünkü Telekom arızası olayının ardında kötü niyet aramaya gerek yoktur. Bu tür durumlar olabilir. Bu çarşamba akşamı saat 21:00'de SKYTURK'de VOB Gn. Mdr. sayın Çetin Ali Dönmez'i konuk edeceğim ve kafamızdaki bütün sourları kamuoyu önünde kendisine soracağım. Henüz kesin teyit olmadı ama çok büyük olasılıkla bu çarşamba veya olmazsa en geç gelecek çarşamba EKOANALİZ programımda birlikte olacağız.
Yazarın da toplantıda bir şekilde ikna edilmiş bir hali var sanırım.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
adam tv de yeni program yapmış reyting derdinde.
mankenler gibi onla bunla didişiyor.
ama adam akıllı kendi ekmeğine bakıyor
Konu sovalye tarafından (30.06.09 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri