dunku hareketten sonra vade sonu rallisi beklıyen cogunluk bıraz azalmstr bence..bu cakallar hıcbı hareketı laf olsun dıye yapmıo hep sonradan cıkıo kokusu..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
47550 den full kısa..47000-47050 e alış girdim..
Konu abka tarafından (30.06.09 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
47375 kısalar 47550 den stop bunlar niyeti bozmuş ben haklı çıkacam diye inatlaşamam stop şart
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Ya gerçekten şaşıp kalıyorum, vob un sayfaına girip bakmak bu kadar zor mu? Burada tartışacağımıza 30 saniye siteyi incelesek yeter.
Vade Sonu Uzlaşma Fiyatı
Son işlem günü Borsada seansın kapanmasından önceki 15 dakika içerisinde, İMKB'de gerçekleşen ve aralarında 30 saniyeden daha az süre olmaksızın rasgele seçilen 10 adet İMKB-30 ulusal hisse senedi fiyat endeksi değerinin aritmetik ortalaması vadeli işlem sözleşmesinde vade sonu uzlaşma fiyatı olarak kullanılır. İMKB seansının Borsa seansından önce kapanması durumunda, yöntem aynı kalmak suretiyle hesaplamalar İMKB seansının son 15 dakikalık bölümünde gerçekleşen İMKB-30 ulusal hisse senedi fiyat endeksi değerleri esas alınarak yapılır.
http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/D...aspx?tabid=240
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
FX cim..sende sanatçı ruhu var![]()
ağustos vade spota bakmaz uzlaşma ile alakası yok.haziran vade spota bakar onu da dedik zati o spotu takip eder diye.kapanışa kadar spotla arasında 150/200 puan farkta olabilir kapanışta bi şekilde uzlaşmayla v.s. eşitlenir.
haziran vadede saat 17:00 ye kadar herşey mübah ondan sonra eli kolu bağlanıyor.ağustos vade kafası ne isterse onu yapar.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
peki vob seansının ımkb den once kesılmesı durumunda nası hesaplanır?
artık bununla ds ılgılı bı mevzuat duzenler vobaşş..
Konu marakes tarafından (30.06.09 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri