Sayfa 7532/13018 İlkİlk ... 653270327432748275227530753175327533753475427582763280328532 ... SonSon
156216 sonuçtan 90.373 ile 90.384 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    322
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    704
    Toplam Teşekkür
    430 Yazısı Teşekkür aldı

vade sonuna long girdim.
    beklentim yok bahtımıza ne çıkarsa
    komple kumar oldu herşey

2. The Following 2 Users Say Thank You to Fantom For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    322
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    704
    Toplam Teşekkür
    430 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mbm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000 puan kardan 500 puan zarar..benimle ilgili olmayan durumdan dolayı.....

haram zıkım olsun......
    bu oyunun içindeki tüm pezevenklere.......

ilk alacagım 1500 puan kıçlarına girsin.........

kısa geceye
    şartlı emrin varmıydı sistemde.

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

bı mumkunse pıyasa bole bktanlasmadan shortlıyan arkadaslar ben bıldm ayagına yazı yazmasın bugun..rica ediyorum..bu kapatıp acma olayı resmen arkadan hancerlmek..bundan kendımıze malzeme cıkarmayalım..kazancınız helalı hos olsun...zaten kaybedenler ıcn adres sız degılsınız..ama kazancınız ıcn de lutfen kaybedenler olmasın sızn de adresınız..ortam gergın bıraz dıkkatlı yazalım..burda suclu vobas ımkb yada bu ıse canak tutan her kımse o..vob kapanıosa vadleı de kapanmalı..
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

5. The Following 3 Users Say Thank You to marakes For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GOKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beynime gelen net sat sinyalini bir Allah bir ben bilirim.Yarın güzelce geçirecekler şimdiden alışsın herkes.
    vob'un kapanmasıyla beraber o nasıl veriştir, garan'a ve diğer bankalara... teb 3 kademeye verdi bir anda yaa... n'oldu anlamadım.. kapanışta yurtdışının çıkışına da kayıtsız kaldı.. bir tarafı çok kötü terse getirme hareketleri bunlar, ama hangi tarafı..!!! yarın anlarız artık...

7. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vob'un kapanmasıyla beraber o nasıl veriştir, garan'a ve diğer bankalara... teb 3 kademeye verdi bir anda yaa... n'oldu anlamadım.. kapanışta yurtdışının çıkışına da kayıtsız kaldı.. bir tarafı çok kötü terse getirme hareketleri bunlar, ama hangi tarafı..!!! yarın anlarız artık...
    ben tabana gıdıo dıe korktum vala..ilk defa ıslem yaparken bı korku aldı benı bugun..tak ak verıyo adam..dıbe kadar verse nolcak..sebebı varmı yok..alırken var mı o da yok..ama benım fıkrım her ne kadar poz suz da olsam da bu hareket longculara yarar..

9. The Following 3 Users Say Thank You to marakes For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

delta menkul un personelı baglanıo tv ye..vob u kapadılar spota verdıler dıyo..cnbce spıkerının umru degıl sankı duvara konusuo adam..

11. The Following 5 Users Say Thank You to marakes For This Useful Post:

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

eğer bugünkü VOB-işleme kapanıştan sonraki spota gelen satış dalgası ile ilgili olarak işleme kapanışın sebepleri araştırılmaz da telekom mu, telekulak mı her ne ise adam gibi açıklanmazsa, bu işin işleyişine çok büyük gölge düşer. zaten gölge vardı, o gölge yerini karanlığa bırakır.

kaldı ki, telekom'un 3-5 kablosuna gelecek zararla trilyonların
    döndüğü/kazanıldığı/kaybedildiği bir sistem çökebiliyorsa, buna denecek bir laf bulamıyorum.

faredir o kabloları yiyenler, fare...
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

13. The Following 8 Users Say Thank You to unlimitted For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

ne desek ne söyelesek boş.meydan onların,para onların...

sistem sabaH LONG ladı bende LONG ladım ama malesef VOB A.Ş. nin kesintisi hesapta yoktu.nooldu peki?

+ 775 puan karda olduğum pozu -275 puan zararla 46.925 FLAT ladim.

var mı günahım? yok...

nasibimde yokmuş.naapıym peki dedik verdik geri...bi tarafımıza kaçanda cabası.

böyle durumlarda polyannacılık oynayacaksın.belkide gelecek para hayırsız bir işe gidecekti deyip geçeceksin.

hayır getirmeyecek kazanç olmaz olsun.

uygun bir zamanda uygun bir yerlerine uygun pozda sokana dek FLAT...yarın işlem yapmam.artık sadece EFG cart curtla savaşmıyoruz.

birde VOB A.Ş. çıktı başımıza.

piyasanın soluksuzca yukarı aşağı sürülmesine dışarı düşerken tutulmasına v.s. bişey demiyorum evet sinirleniyoruz ama paranın gücü diyoruz piyasa diyoruz v.s.

ama bugün bu yapılan ve aynısı geçen günde oldu bu düpedüz ŞEREFSİZLİK tir.

ben hakkımı helal etmiyorum bunu yapanlara!

benden çaldıkları para haram zıkkım olsun!
    Konu TÜRKOĞLU tarafından (29.06.09 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

15. The Following 11 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    166
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    727
    Toplam Teşekkür
    262 Yazısı Teşekkür aldı

İMKB'DEKİ YÜKSELİŞİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Hafta içinde iç piyasadaki iyimserliğin nedeni ortaya çıktı. Medyada yer alan haberlere göre; VOB’da (vadeli opsiyon borsası ) endekste ( tahminen 600-700 milyon TL tutarında ) alım yapan yabancı bir fon (ve ona katılan diğer fonlar ) bu salı (30.06.09) vade sonuna kadar olan süreçte IMKB’nin olabildiğince yukarıda kapanması için IMKB üzerinde etkili hisselerde yüksek tutarlı alımlar yaparak pozisyonlarını yüksek karla kapatma çabasına girmişler.
    Vadeli piyasada pozisyon kapatmayanlar için alış yapılan seviye ile IMKB 30 endeksinin kapanışı arasındaki fark kar tutarını ifade ediyor. Salı günü vadeli piyasada endeks kontratının süresi doluyor ve pozisyonun tahminimiz 2/3’ü karla kapatılmış olacak.

17. The Following 3 Users Say Thank You to BOSNALI For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer bugünkü VOB-işleme kapanıştan sonraki spota gelen satış dalgası ile ilgili olarak işleme kapanışın sebepleri araştırılmaz da telekom mu, telekulak mı her ne ise adam gibi açıklanmazsa, bu işin işleyişine çok büyük gölge düşer. zaten gölge vardı, o gölge yerini karanlığa bırakır.

kaldı ki, telekom'un 3-5 kablosuna gelecek zararla trilyonların
    döndüğü/kazanıldığı/kaybedildiği bir sistem çökebiliyorsa, buna denecek bir laf bulamıyorum.

faredir o kabloları yiyenler, fare...
    yok be kardeşim..ne degıscekkı sacma bı acıklama gelır ıste yıne..tren devam eder..serefsız takımı bunlar..bgun 4 kere matrıks gıttı..en son da 17.04 de oldu..dedım tamam artk yamulduk ıyıce gelmezse..bnların hıcbırı tesaduf degıl..hala spottan cıkıp vob a gelen adam var..bunlar carpma makınesı gıbı..bı de ısın ılgnc tarafı..gelenlerın cogu short acmaya gelıo mus..bı kac aracı kurumla konustm da yenı gelıp de poz acan musteırler ıcn ole bıse dedıler..ne bılıyım..eger bole bıse varsa dusus musus hayal olur..eskı zırveyı de goruruz eylul falan demeden..sımdı bunun ustune bı dusus lazım ki herkes tamam zırve gorduk desin..zaten mıllet ac shortlamaya..sonra yıne yukarı dıyorum ben..

19. The Following 2 Users Say Thank You to marakes For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

bı arkadas baska bı formda sormus cok guzelce..elektrk kestısıne ups net kesıntısıne connect card ..pekı vobaş kesıntısı ıcn ne yapıcaz demiş?..

21. The Following 4 Users Say Thank You to marakes For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı BOSNALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İMKB'DEKİ YÜKSELİŞİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Hafta içinde iç piyasadaki iyimserliğin nedeni ortaya çıktı. Medyada yer alan haberlere göre; VOB’da (vadeli opsiyon borsası ) endekste ( tahminen 600-700 milyon TL tutarında ) alım yapan yabancı bir fon (ve ona katılan diğer fonlar ) bu salı (30.06.09) vade sonuna kadar olan süreçte IMKB’nin olabildiğince yukarıda kapanması için IMKB üzerinde etkili hisselerde yüksek tutarlı alımlar yaparak pozisyonlarını yüksek karla kapatma çabasına girmişler.
    Vadeli piyasada pozisyon kapatmayanlar için alış yapılan seviye ile IMKB 30 endeksinin kapanışı arasındaki fark kar tutarını ifade ediyor. Salı günü vadeli piyasada endeks kontratının süresi doluyor ve pozisyonun tahminimiz 2/3’ü karla kapatılmış olacak.
    VOB müdürüne gönderin yabancı değil yerli diyordu anlaşma yok diyordu.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

23. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)