Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Seansın kapanmasını bekleyecekler galiba.
Amatör yatırımcı
VOBaş ınn dellama muduru yalvarıyormuş alın yukarı yoksa öpucekler beni diye cienbisiiiiieee de olayda hiç bahsedılmıyor bu arada n hılmetse...cete
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Vay be salak değilmiş aynı hareketi oda bana uyguladı uyanık.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
niye ? uzun pozisyon açıyo diyemi ?.. e bende uzun açıyorum banada soruşturma açarlarmı acaba![]()
Tamam o zaman operasyon başlamıştır kesin, tez uçurun üçkağıt yapanların kelleleriniiii
Nitelikli dolandırıcılık yapan kaç kişi sizce tahmin yapalım
Ben derim 250-300 kişi var bunlar....
ya efg ye sorustrma acsalar o adam nası gelır buraya daha..yada sonra efg kımle ıslem yapar..ne bılym bana ck olası gelmıo..he bu vadeyı kurtarırlar mıs gıbı short olarak ama sonra ..?
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri